Kotia kevääseen

Iloinen tervehdys taas pitkästä aikaa!

Joulu on ohi ja vietin sitä onnellisena äitini uudessa kodissa. Uutta vuotta juhlin ystävieni kanssa illastaen. Nyt minun mieleni on siirtynyt jo kohti kevättä ja nautin niin kovin siitä että on edes hieman valoisampaa…lumikin sen tekee! Olo on ollut suurimmaksi osaksi kirkas, iloinen ja onnellinen. Joskus valtaavien hieman ikävämpien tunteiden annan vain soljua hiljaa ohi ja huomaan että positiivinen ajattelu toimii ja asiat alkavat sujuakin hyvin kun koitan löytää kaikesta jotain iloa, enkä anna ikäville asioille sijaa elämässäni. Välillä huomaan että hyvä olo valtaakin täysin ja meinaan jopa pakahtua kokonaisvaltaisesta onnellisuuden tunteesta. Se on ihanaa, sillä viime vuosi oli raskas ja muutoksia täynnä. Nyt olen valmis jättämään ne asiat taakse ja huomaan kuinka oloni kevenee päivä päivältä.


Kodissanikin saatan jopa alkaa viihtymään taas paremmin kun aamut ovat valoisampia. Koitan karsia kaikkea tavaraa ympäriltäni ja saada kotia järjestykseen, koska se on niin pieni, että tarvitsee jatkuvan järjestyksen ja siisteyden.


En osannut päättää minkä väriset kynttilät olisivat kauneimpia, joten päädyin valitsemaan monia eri värisiä. Aika kivan pirteitä oikeastaan!

Jääkaappi vaihtoi paikkaa lähemmäksi minikeittiötä ja mielestäni orkidea sopii aika kivasti sen päälle ja muutamat mustavalkoiset valokuvat, jotka ovat muisto ajalta, jolloin asustelin Skotlannissa hetken aikaa.

Aikaisemmin orkidea oli täällä kaapin päällä ja tuntui kaipaavan valoisampaan paikkaan….


Sain myös ystävältäni tuolin, sillä aiemmin minulla ei ole ollut kuin yksi tuoli nojatuolin lisäksi. Vielä en tiedä että maalaanko tuonkin tuolin ja vaihdanko päällisen…ehkä voisivat molemmat tuolit saada myöhemmin uuden iloisemman ilmeen…

Toivotan teille uuden vuoden myötä rauhallista, tasapainoista, iloista, uudistuvaa, puhdasta ja energistä oloa! Onnellisuutta elämäänne!


9 thoughts on “Kotia kevääseen

  1. Kiva lukea jotain näin positiiivista pirteillä kuvilla höystettynä. 🙂 Minulla uusi vuosi tuo mukanaan aikalailla muutoksia, mutta yritän suhtautua positiivisesti vaikka vähän jännittää että mitäköhän seuraavaks…ihanaa uutta vuotta sulle!

  2. Mulla aina kädet syyhyää sisustamaan, kun luen blogiasi =) Voipi olla, että olen kohta työtön ja sitten kyllä pistän hihat heilumaan. Ai millä rahalla? No jollain ihan varmana. Ei kai ne maalit niin paljon maksa, kröhöm 😉

  3. Anttis: Kiitos! Aivan ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinullekin!Riehu: Onnea ja iloa tuleviin muutoksiisi, varmasti kaikki menee hyvin, kun vain uskoo siihen ja uskaltaa heittäytyä!Minäkin toivon lisää muutoksia ja uskon että niitä tuleekin, kun on sellainen tunne….Iloista uutta vuotta! Chatrin: Hihih, kivaa jos sisustusinto iskee! Minäkin saatan kohta olla työtön, mutta onpahan sitten aikaa hetkeksi omille jutuille…ja kotiin saa helposti ja hyvin halvasti pienillä jutuilla uutta eloa! Hmm, mitähän ne maalit nykyään maksaa…minulla on vieläkin kaikenmaailman vanhoja maalipurkkeja, joita olen käyttänyt…mutta nyt innostaisi turkoosi!

  4. Tosi herkun väriset kynttilät! Ja orkidea… Millähän meidän orkidean saisi taas kukkimaan :)Kaikkea hyvää ja ihanaa sinulle alkavalle vuodelle!

  5. May: Kiitos! Joo, on oikeastaan pakko suosia paljon valkoista ja raikkaita värejä, koska kotini on niin pieni…saa ainakin hiukan valoisuutta siten!Jutta: Minäkin ihastuin noihin karkkiväreihin, ilmankos en osannutkaan päättää mikä väri olisi kivoin;)! Olen itsekin ihmetellyt, että miten tuo orkidea niin kauniisti aina kukkii vuodesta toiseen…en todellakaan osaa neuvoa siis, ehkä se vain viihtyy kanssani, hihih!Jarna: Kiitos kovasti, kauniisti sanottu :)Alma: Kevätkattaus! Totta! Oi, kun vielä saisi samoissa väreissä tulppaaneja maljakkoon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s