Just came to say hi!

Lunta sataa vain lisää, tuulee ja myrskyää, mutta valo lisääntyy päivä päivältä. Aika ihanaa oikeastaan, sillä tämä ilma saa minut nauramaan joka päivä, koska on vain niin huvittavaa selviytymistyötä tuo tarpominen paikasta toiseen tuolla viimassa. Ihmiset katsovat varmaan että mitä tuo hullu noin hymyilee!


Kotona olen ehtinyt vain pistäytyä, mutta niistä aamuista, jolloin olen päättänytkin jäädä kotiin rauhassa aamiaistamaan, nautin aivan valtavasti! Ei minulla mitään kummempaa ole ollut – töitä ja työhuoneella käymistä vain, mutta ystäviä tekee mieli tavata aina kun on sopivia hetkiä, joten kotona tulee käytyä vain nukkumassa. Siksi blogikin on ollut hiljainen, vaikka tätä taas on ollutkin ikävä ja juttuja pyörii mielessä. Kyllä se blogiaktiivinen kausikin sieltä sitten taas tulee…varsinkin kun sisustusinto alkaa taas kasvaa kevään myötä!

Siihen asti nautiskelen teidän ihanista, innostavista blogeista!

11 thoughts on “Just came to say hi!

  1. Katz: Omani on kirpparilöytö, mutta hyvinkin mahdollisesti myös peräisin Intiasta!:)Minullakin vaikuttaa aina tämä hämärä aika. Kun alkaa valostumaan on kivempaa kuvata…nyt ei toisaalta ole oikein ollut aikaakaan blogille, mutta kyllä se vielä tulee! Toivottavasti sinullakin into kasvaa kevään myötä!

  2. Ja tiedätkö mistä mä käyn aina hakemassa vähän sitä valoa ja väriä päivään? No täältä sun luolta! Täällä harmaakin päivä muuttuu valoisaksi, ihan totta! Kiitos sulle siitä =)

  3. Ihana tuo kynttilatarjotin. En saa oikein kuvasta selvaa, onko se hopeinen vai pronssinen. Minulla on samantapainen intialainen, joka on pronssinen ja siina on jotain riikinkukkokuvioita.

  4. Linnea: Oi, olipa ihanasti sanottu, Linnea! Kaunis kiitos sinulle…nyt tuli oikein huono omatunto kun "vierailen" omassa blogissani niin harvoin! Blogi-into saa todella tarttua, kun olette niin ihania!:)Anna: Oma tarjottimeni on sellainen pronssivärinen…vaikka aika likainen kun siinä on poltettu niin paljon kynttilöitä. Riikinkukkokuviot kuulostavat mahtavilta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s