Jännittäviä muutoksia


Ajatukseni ovat olleet blogin teossa jo monta päivää, mutta konkreettisesti en ole ehtinyt koneen ääreen aiemmin! Chatrin kävikin minuun jo tartuttamassa blogi-innostusta kommenttiboksissa ja onnistui siinä erittäin hyvin, sillä nyt on mielessä monta juttua jotka haluan kanssanne jakaa. Lähinnä kevään tuomaa innostusta sisustamiseen, eli hieman kodin sisustuspulmien mietintää ja toivottavasti myös ratkaisuja. Luvassa myös kaikenlaista sekalaista mineraalimeikeistä ruokajuttuihin. Kyllä tuo kasvava valon määrä tosiaan auttaa ja innostaa kuvaamaan. Suuri innostus on myös teidän ihanat blogit, joita te niin ahkerasti päivitätte, etten lukemiselta ehdi omani pariin, hihih!

Elän juuri jännittävää muutoksen aikaa ja olen hämmentynyt kuinka asiat oikein tuntuvatkin tapahtuvan juuri niin kuin toivon! Hassua on että olen hurjan onnellinen, vaikka liike, jossa työskentelen päätyi juuri konkurssiin ja minut siis irtisanottiin päivätyöstäni. En osaa olla edes huolestunut, vaan minusta tuntuu että tämä on juuri se muutos jota olen toivonutkin ja se antaa vain uusia mahdollisuuksia ties mihin!


Uskoisin että aikaa löytyy nyt enemmän myös blogille ja ihaninta on että pääsen maalaamaan työhuoneelleni vihdoinkin kokopäiväisesti! Sitä en tietenkään osaa sanoa kuinka pitkäksi aikaa, sillä uutta työtä on kuitenkin etsittävä. Olen kuitenkin toiveikas ja innostunut oikeastaan kaikesta ja siksi uskonkin että jotain juuri minulle sopivaa löytyy tähän elämän hetkeen.


Nämä kauniit tulppanit sain ystävänpäivänä – ihana yllätys, teki minut todella iloiseksi! Oi, kunpa ne kestäisivät kauan! Näiden keväisten kuvien kautta siis halusin kertoa että täällä ollaan ( taas kerran ) uudella innolla!!!

6 thoughts on “Jännittäviä muutoksia

  1. Ihana kuulla noin piristäviä uutisia! Joskus tosiaan esim. työpaikan menetys voi olla onnenpotku ja antaa aikaa ja tilaa tehdä niitä asioita, jotka oikeasti ovat tärkeitä ja joista nauttii! Jotenkin musta tuntuu ettei Suomessa helposti voi tehdä haluamaansa työtä ellei sitten halua olla esim. lääkäri tai opettaja. Maailmalla on paljon enemmän mahdollisuuksia..

  2. Kiva kuulla että oot innostunut bloggaamisesta! Kuulostaa erittäin tutulta tuo sun tilanne ja asenne; mä sain myös potkut hetki sitten päivätyöstäni mutta nyt oon suunnitellut uutta aika innoissani ja rauhallisin mielin. Kokkaan, teen koruja ja piirrän pitkästä aikaa ja katselen hyvillä mielin eteenpäin. Tsemppiä siis sullekin! 🙂

  3. Kiva, että tartuttaminen toimi ja olet löytänyt intoa bloggaamiseen =) Tsemppiä myös uusiin koitoksiin ja toivotaan yhdessä lisää kasvavaa valon määrää. Kevät tänne heti nyt!

  4. Maria: Olet oikeassa. Tuolta minusta juuri tuntuukin, että saan nyt aikaa niille asioille, joille olen halunnutkin. Toki on etsittävä uusi työ ja ainahan voi toivoa että se olisi jotain mistä haaveilen…mutta tällä hetkellä en edes oikeastaan tiedä mitä se voisi olla! Aika näyttää.Riehu: Kuulostaa tosi kivalta, että puuhailet kaikkea tuollaista hauskaa ja että olet asennoitunut myös tosi positiivisesti uuteen tilanteeseen! Rauhallisin mielin – niin juuri, asioilla on tapana järjestyä. Kiitos tsempistä, samoin sulle!Chatrin: Kiitos! Niin juuri kevät saisi jo koittaa !!:)

  5. Voi että, ihana kirjoitus. Täynnä intoa ja puhdasta iloa. Ihan mahtavaa että olet muutosten keskellä noin positiivisella mielellä. Ja voi vitsit, sulla tosiaan on näköjään myös tulossa paljon mielenkiintoisia postauksia. Odotan mielenkiinnolla ja innolla, koska jo pelkästään kuvasi ovat aina niin kauniit! Kyllä se aurinko ja valo vain auttaa. Muistatko kun syksyllä voivottelimme kummatkin synkkää mieltä joka oli tullit osittain synkän kelin takia. Nyt meillä on valoa =)

  6. Linnea: Kiitos ihana! Muistan kyllä että syksyllä tosiaan oli jossain vaiheessa aika ankeat fiilikset ja valoa todella kaivattiin, mutta onneksi nyt ollaan voiton puolella! Ja ihaninta että koko elämäni on oikeastaan kääntynyt hyvällä tavalla päälaelleen juurikin syksyn jälkeen ja asenne on muuttunut positiiviseksi! Jipii! Kiitos ihanasta kommentista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s