Vaaleaa violettia

Kummasti sitä pääsee hereille vaikka kuinka aikaisin aamulla, jos herättäjänä on upea auringonpaiste! Ei haittaa edes liian lyhyiksi jääneet yöunet edellisen illan rokkikeikan takia, sillä valo piristää niin paljon! Aamupalana marjahedelmäherkku luomujogurtilla ja vihreää teetä.


Havaitsin että astioistani löytyy paljon kauniita vaaleita ja tummempiakin violetin ja munakoison sävyjä, vaikka en ole ajatellut olevani niin violetin ystävä. Se on minusta kyllä todella kaunis väri, mutta esimerkiksi vaatteissa se ei sovi minulle yhtään. Saatan ihastella violetteja vaatteita ja yksi mielestäni aivan ihastuttava lila mekko löytyykin kaapistani, mutta joka kerta kun laitan sen päälle, tajuan että se ei vaan näytä päälläni ollenkaan siltä miltä toivoisin. Mikähän siinä on että jotkut sävyt eivät vain toimi kasvojen lähellä? Pysyttelen siis suosiolla violeteissa astioissa, tyynyissä ja vaikka keittiötekstiileissä. Lilat vaatteet jätän suosiolla muille.

Miten ihanaa olikaan eilen palata töistä kävellen, kylmän tuulen ja myrskyn riepoteltavista kun kotona odotti kaksi uutta lehteä! Enkä ole vielä edes ehtinyt avata noita. Trendiä en tilaa, mutta ystäväni oli lähettänyt sen minulle lahjalehtenä. Kiitos! ❤ Divaanin kannestakin löytyy violettia ja vastavärinä keltaista…kaunis yhdistelmä muuten! Taidanpa syventyä noihin nyt hetkeksi ennen töihin lähtöä.

Aurinkoa teille!!!

11 thoughts on “Vaaleaa violettia

  1. Löysin mun kodin sisaren! Mulla kanssa on vuoden aikana kertynyt kaikkea lilan/munakoison väristä astioista seinään. Se väri vaan vetää puoleensa kaupoissa. Ü Tosi kauniit kuvasi saivat minutkin innostumaan perustamaan blogin, mutta harjoittelen sen pitämistä vielä yksityisesti. Ehkä joku päivä julkistan… Ihanaa kevättä sinne!

  2. Kerttu: Kivaa! Minuakin tuo väri kyllä vetää puoleensa kun on niin kaunis. Oi,ihanaa, aloita ihmeessä blogin pitäminen ja muista tulla vinkkaamaan niin pääsen lukemaan ja ihailemaan sit sun kuvia!:) Ihanaa, aurinkoista kevättä sullekin!

  3. Hei Sarona, uskaltauduin nyt julkaisemaan omani. Blogini löydät nimellä Onnenpäivänen. Olen kyllä tosi aloitteleva valokuvaaja, kuvakulmien hakeminen ja rajaaminen vaatii vielä harjoittelua… Terveisin, nöyrä vasta-alkaja

  4. Kerttu: Oi, hienoa! Kävinkin jo kurkkaamassa blogiasi, onnea! Itsekin harjoittelen valokuvaamista ja on vielä paljon opittavaa! :)Anonyymi: Minusta tuli juuri työtön.:) Ammatiltani olen kuvataiteilija, joten tällä hetkellä päätoimisesti maalaan, ihanaa…! Uutta työtä etsiskelen…

  5. Oletko kokeillut liilan eri sävyjä? Itse olen huomannut, että rakastamani luumun sävy ei ehkä toimikkaan kasvoillani yhtä hyvin kuin kirkas liila ja siniliila… ne saavat ihon hehkumaan 🙂

  6. Dolce: Kiitos muistutuksesta! Olet varmasti oikeassa! Itseasiassa kaapistani löytyy yksi sellainen siniseen taittuva vaalean violetti toppi ja se kyllä oikeastaan näyttää ihan kivalta päällä. 🙂 Totta muuten että se on niin pienestä kiinni, että mikä sävy toimii ja sävyjähän on valtavasti!

  7. Täällä myös yksi joka on yllättynyt ihastuksestaan violettiin. Olen yrittänyt sulatella ihastustani jo parisen vuotta, sitä ennen kuin se oli varmasti yksi "ihokki-väreistäni". Aivan ihanat lasit, voi mä tykkään kovasti!

  8. Linnea: On se kumma, että joku väri yhtäkkiä alkaakin miellyttämään silmää…minulla on käynyt niin monienkin värien kanssa ja ylipäänsä olen innostunut kaikista väreistä taas, ainakin vaatteissa ja päässyt pois ikuisesta mustasta, ihanan piristävää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s