Tervetuloa parvelle löhöilemään!

Yksi asia, jota en ole kodistani teille vielä esitellyt on parvi. Asia jota aluksi vihasin ja päätin että siellä en ainakaan nuku, onkin osoittautunut ihan kelpo makuutilaksi alun vastusteluista huolimatta. Syy miksi parvea en ole halunnut aiemmin esitellä on yksinkertaisesti se, että en koskaan jaksa pedata sitä ja tarkoituksena on ollut hieman sisustaa sitä kivemmaksi.

Asia jonka parvelle ehdottomasti tarvitsen on valo! Iltaisin olisi kiva lukea sängyssä ennen nukkumaan menoa, mutta nyt se on vielä mahdotonta, sillä asunnossani on kaikenkaikkiaan todella kehno ja puutteellinen valaistus. Nämä kuvat olen ottanut upeana, valoisana aamuna.


Onneksi parvelta löytyy hyllyt, sillä muuten levyilleni ei olisikaan mitään paikkaa! Hyllyn sisustaminen on hyvin kesken… nyt sieltä löytyy suloisen kummipoikani kuva kultaisissa kehyksissä, ja lentokenttäkuva on osa erästä valokuvasarjaani. Tarkoituksena olisi luoda jokin kiva kokonaisuus tuonne, kunhan keksin että minkälainen!

Onneksi parvi oli valkoinen muuttaessani, eikä tarvinnut alkaa maalaushommiin!

Löhöilyä ja leikirjojen selailua…sisustusvihko ja hömppävihko, johon keräilen kauniita vaatteita ja muita inspiroivia kuvia talteen….

Nämä kolme vaatetta ovat muuten ihan lemppareitani tästä vihkosesta!
Huolisin ne vaatekaappiini heti!Saatteko te nauttia ihanasta makuuhuoneesta, jota on helppo sisustaa? Onko kellään teistä kenties parvea ja rutkasti kivoja sisustusvinkkejä, joilla makuutilasta voisi saada viihtyisän lokoilupaikan? Ehdotuksia kivoista parvelle sopivista valaisimista otetaan myös vastaan! Koskisen Block-valaisin ainakin kelpaisi minulle mieluusti…!

9 thoughts on “Tervetuloa parvelle löhöilemään!

  1. Makuuhuone löytyy, mutta kaappitilaa pitäisi olla enemmän. Ja täydelliset, mutta kohtuuhintaiset yöpöydätkin on vielä löytämättä. Makuuhuone näyttää aivan keskeneräiseltä ja se vähän ahdistaa. En myöskään viitsi tuhlata rahaa vuokrakämppään, vaikka alunperin ajattelinkin maalata seinät. No tällä mennään..

  2. Chatrin: Kaappitilaa ei kyllä ole koskaan liikaa!:) Minulla on yllättävän paljon kaappitilaa näin pieneen asuntoon, mutta silti esim.vaatekaappeja tarvittaisiin tuplasti…!Karmiini: Hih, kiitos…! Täytyy myöntää, että en tosiaan koskaan yleensä petaa sitä, joten harvemmin on noin siistinä! Ehkä kesällä valoisaan aikaan siellä tulisi enemmän hengattuakin kun sen petaisi…tai no mikäpä peittojen allakaan olisi makoillessa!:)

  3. Maalaat takaseinän jollain ihanalla sävyllä…<3 Meillä on todella karmiva sisustus makkarissa:( Ihan järkky! Haluaisin niiiin jo sisustaa, mutta poikaystäväni ei ole vielä valmistunut koulusta, joten hällä ei vielä ole varaa, enkä haluaisi kaikkia omia roposiani vaan laittaa. Nämä kotipostauksetkin on tosi kivoja!

  4. Tyttö: Kiitos, hyvä idea! Tiedän tunteen, kun ei malttaisi olla sisustamatta, mutta onneksi on helppoja ja halpoja, opiskelijankin kukkarolle sopivia sisustusideoita, kun vain käyttää mielikuvitusta!:) Kirppareiltakin voisi löytyä vaikka mitä kivaa sisustukseen…kankaita ja muuta…

  5. Hei, muistin tästä että mulakin on tollasia leikekirjoja, tai kansioita. Tosin eniten sisustuksesta, ku mä oon niin pimee että mä en raaski heittää lehtiä pois, joten en sit voi silputakaan niistä vaatekuvia inspikseks.Oi kun oli hassu lukea kun sanoit että valo ei riitä, mä kun tulen tänne sun blogiin aina oikein varsinaisesti hakemaan valoterapiaa. Mä rakastan sun valoisia kuvia. Nätit tyynyliinat. Ihana tuo pilkullinenkin, voi että, mullekin =)Ikävä kyllä apua tai neuvoja ei oikein täältä valaistukseen löydy. Meillä on itseasiassa ihan hirveä ongelma kodin valaistuksen kanssa. Meillä on ihan pimee, pitäis hoitaa asia kuntoon.

  6. Linnea: Mäkin säästän lähestulkoon kaikki sisustuslehdet! Ihan jotain ikivanhoja raaskin leikata ja äidiltäni saan aina kasoittain lehtiä, joita meinaa heittää pois, joten niissäkin riittää leikeltävää, jos raaskii…ainakin jos on jotain samoja lehtiä, joita itsellä jo on.:)Joo, nyt alkaa jo valoakin hieman riittää, mutta täytyy tunnustaa, että kyllä noita mun kuvia aina joutuu hieman ylivalottamaan, jotta eivät olisi ankeita!Onneksi on jo ihana kevät, voi taas unohtaa kämpän valaistusprojektin ja palata siihen taas ensi syksynä, hahhaaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s