Cleaning woman

Sadepäivä, joten nyt siivotaan! Tuntuu että pienessä kodissa pölyn määrä on vakio. Sitä on aina vaikka kuinka imuroi monta kertaa viikossa. Näin valon lisääntyessä se todella häiritsee kun kaikkialla näkee vain pölyä. Pesukoneessa pyörii tänään niin sohvanpäällyset kuin matto ja verhotkin. Keittiö alkaa olla kauhistus ja lattiatkin kaipaavat pesua.


Tiskit tiskataan joko Ecoverilla tai Maison Bellen ihanan tuoksuisella astianpesuaineella.


Pyykinpesuun käytän ainoastaan nestemäisiä aineita, koska tuntuu että annostelu on helpompaa, eikä pesukoneeseen jää niin helposti pesuainejäämiä. Seuraavaksi aion testata pesupähkinöiden tehon. Uusi musta onkin ihanasti testannut ne puolestani, joten täältä voi katsastaa tuloksia!

11 thoughts on “Cleaning woman

  1. Mirka: Heippa! Voin suositella kyllä lämpimästi! Puhdasta jälkeä tulee ainakin minun mielestäni! Pyykinpesussa käytän tahroihin lisäksi sappisaippuaa, se on tehokasta. Sotkuholisti: Kivaa kuulla että olet ollut tyytyväinen! Täytyy kyllä ihan ehdottomasti ottaa kokeiluun siis heti kun nestemäiset loppuu!

  2. Maison bellet on ihania! Niillä siivoaminen on melkeinpä ilo! Tuo keittiösuihke on ihanan tuoksuista.- Voisin ottaa hajuvetenä samaa 🙂 Kanelipyykkiaineella tulee ihanan pehmeitä vaatteita ja likakin lähtee! Heh, voisin alkaa Maison belle-konsulentiksi kun näin kehun.

  3. Maison Bellejä on nyt vilkkunut monessa blogissa joten muakin alkoi tuotteet kiinnostamaan! Mikä niissä on erikoista, mistähän niitä saa ja paljonko maksavat? 🙂

  4. Karmiini: Hih, hyvä mainospuhe!:) Mutta totta kyllä että nuo ovat ihanan tuoksuisia! Ai en tiennytkään että löytyy myös pyykinpesuaineena…oi, kaneli kuulostaa huipulta!Maria: Itse sain omat Maison bellet ystävältäni joululahjaksi. Ihana ja käytännöllinen lahja, ilahduin kovasti ja vielä kun ovat niin kauniita pakkauksia. Luulenpa että tuotteita saa ihan isoimmista ruokakaupoistakin (?), luulisin että esim. Stockalta. Muistaakseni myös Moko ja jotkut sisustusliikkeet saattavat myydä. Hyvää niissä on se että eivät sisällä myrkkykemikaaleja (ammoniakkia,valkaisuaineita) ja tuoksut ovat eteerisistä öljyistä.Kivaa on myös että ovat tuollaisia pumppupulloja, joten itse aion ainakin käyttää niitä jatkossakin ja hakea esim. ruohonjuuresta niihin täytöt. Harmi siis ettei noita samoja aineita saa täyttöinä. En silti halua ostaa aina uusia pulloja vaan säilytän mieluummin vanhat ja haen niihin sitten jotain muuta pesuainetta…

  5. Interiordesignlover: Kiitos haasteesta! Otan sen ilomielin vastaan ja olen todellakin mukana! Hienoa!Kotoilija: Kivaa kun piipahdit ja olen iloinen jos jäät seurailemaan!:)Aurinkoista kevättä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s