Terveisiä kotitoimistolta!

Tämä viikko on alkanut upeilla auringonpaisteisilla aamuilla. Tänään heräsin jopa ennen herätyskellon soittoa ja päätin lähteä lenkille. Tuntuipa hyvältä hengittää raikasta ilmaa ja lämmitellä kasvoja auringossa. Pitänee ottaa tavaksi koska heti päivä alkoi paljon pirteämmin ja olen jaksanut tehdä töitä yllättävän intensiivisesti. No, aloitus onkin aina hankalinta!


Arkipäivän realismia – cosy home as a messy office. Osa sohvatyynyistä on vielä kuivumassa pesun jäljiltä, vaatteet eivät ole osanneet kävellä kaappiin asti ja todella ergonominen työasento sohvalta muuttui vielä ergonomisempaan jalkojen puutumisasentoon lattialle. Oi, koska tämän neidon sihteerifantasia toteutuu ja pääsen oikeasti järjestelemään työpöytääni ja post-it lappujani, hihih! Kuka palkkaa minut, anyone? 🙂


Tärkeämpääkin asiaa kyllä luvassa myöhemmin, tämä oli vain pieni teehetken pituinen breikki hakemusten täyttelyn lomassa…palataan siis myöhemmin!

6 thoughts on “Terveisiä kotitoimistolta!

  1. Hih, mä sitten rakastan kaikkia post it-lappusia, kyniä, kansioita, vihkoja mitä vaan ja asioiden kirjoittamista ylös nätillä kynällä sekä järjestelyä…mutta silti en saa pidettyä asioita järkässä kotona…:)

  2. Chatrin: Hih, kiva! Terveiset täältä minikodista!Riehu: Niin mäkin! Jaamme siis saman intohimon.:) Ei mullakaan mikään pysy järjestyksessä täällä, mutta kuvittelen että sitten pysyisi jos olisi työhuone!;) Apua, mullahan on työhuone….siellä ei vaan ole vielä työpöytää!:)

  3. Muillakin on näköjään yhtä ergonomisia kotitoimistoja ja työskentelyasentoja kuin minulla 😀 En vain oikein jaksa istua ergonomisesti. Viimeistään seuraavaan asuntoon olen kyllä jo päättänyt hankkia itselleni kunnollisen työskentelytilan..

  4. Maria: Huomasinkin että sait jo töitä, onnea paljon! Kiitos myös ihanasta tunnnustuksesta!:)Livinghygge: Olisi kyllä ihan luksusta jos olisi oikeasti kunnon tila koneella työskentelylle! Sovitaan että seuraavassa asunnossa minullakin… 🙂 Tänään siirsin keittiön pöydän jo tuonne samaiseen nurkkaan, hieman helpotti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s