Mukautuva kotiPäätin juuri että kodissa on pystyttävä tekemään kaikkia mahdollisia asioita mitä kulloinkin haluaa, vaikka asuukin minikodissa! Koti saa siis mukautua tilanteen mukaan. Tavaroita tullaan siirtelemään sitä mukaa kun hommat vaihtuu. Joogatilaa raivataan helposti ja työtilakin löytyi kun siirsin väliaikaisesti pikkuruisen ruokapöytäni hassusti sohvan viereen. Voiko olla hölmömpää asiaa kuin omistaa kannettava tietokone jota ei voi siirtää?! Sain juuri langattoman modeemin jota en jostain syystä saa toimimaan, joten koneen on oltava lähellä puhelinpistorasiaa.


Keksin muuten huipun viikon ekoteon ( jos se voidaan lukea sellaiseksi…)!
Siitä lisää myöhemmin!

11 thoughts on “Mukautuva koti

  1. Olen samaa mieltä, että kotonaan pitäisi pystyä tekemään mitä haluaa. Oma mielikuvitus on vain rajana miten sit asiat ja kotinsa järjestää 🙂 Kaikenlaista ongelmanratkaisua ja kinkkisiä tilanteita tulee kokoajan eteen. Uskon, että asiat saa melkein aina järjestettyä haluamallaan tavalla… 🙂

  2. Hanna: Totta, asiat saa järjestymään kun vain käyttää mielikuvitusta! Varsinkin muuton jälkeen usein menee pitkä aika ennen kuin tajuaa miten kodissaan elää ja toimii…sitten järjestelee asioita uusiksi kun tajuaa että kaikki tavarat ovatkin ihan väärillä paikoilla siihen nähden mitemn kodissaan liikkuu. :)Kerttu: Oi kiitos! Kiva kuulla että sekalainen taulukokoelma viehättää…itse en ole niistä aivan varma, mutta toisaalta on hauskaa ettei järjestyksessä ole mitään logiikkaa! :)Chatrin: Hih, kiitos!Riehu: Oi, kiitos sinullekin!

  3. Karmiini: Kiitos! Olen onnellinen tästä valon määrästä nyt sillä talvi oli kyllä todella synkkä, koska kodissani on niin huono valaistus. Nyt ei onneksi tarvitse paljon valaisimia pitää päällä!

  4. Moi S 🙂 Langattoman modeemin kanssa mailläkin taisteltiin pitkään ennen kuin saatiin toimimaan. Ensimmäinen mieleen tuleva asia on, että koneesta täytyy yleensä laittaa lähetin päälle. Ainakin mun koneessa lähetin löytyy Fn + F1 näppäimiä painamalla (Wireless Status Option -> Wlan: On). Olisko tuosta apua?

  5. Mielenkiinnolla odottelen tuota ekoteko-paljastusta! Ja vitsit, sun koti on tosi kaunis ja raikas.Hei mulla ois sulle ketjuhaaste blogissani, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa. 🙂

  6. Livinghygge: Kiitos paljon avustasi! Joo, se oli aluksi ongelman ydin, ettei mulla ollut toi päällä, mutta valitettavasti sekään ei auttanut joten vika on nyt jossain muussa… harmi. Täytyy suostutella ihana pikkuveljeni pian apuun, se aina saa asiat toimimaan, hih!Miss Bambi: Kiitos piristävästä kommentistasi! 🙂 Käyn kurkkaamassa, jee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s