PerjantaiIt’s friday again! Arkiviikko on vierähtänyt taas kerran niin nopeasti, etten ole oikein ehtinyt edes tajuta. Jokaiselle päivälle on riittänyt niin paljon puuhaa. Niin kai se menee, että kun on vihdoin aikaa tehdä omia ja vähän muidenkin juttuja, niin siitä ottaa kaiken ilon irti ja puuhaa riittää aamusta iltaan. Nyt olen auttanut muutaman päivän valmistuvaa ystävääni Moan näyttelyn kanssa. Kivaa päästä taas juhliin! Tässä onkin juhlittu monta päivää, ystävien näyttelyn avajaisia ja muotinäytöksiä, kaikenlaista kivaa!

Aika kiva tuo tämän vuoden kutsukortti!Aamupalaa päätin syödä tänään sängyssä kirjan kanssa. Ilma on niin ankean sateinen, että oli kiva kömpiä takaisin sänkyyn…


Sain ihanaa teetä ystävältäni tuliaiseksi – uusi lemppari!Vanha, kirpparilta aikoinaan löytynyt turkoosi ruusutarjotin on mielestäni aika valloittava…löytyisipä tuollainen pinkkinä!Ai niin, en ole unohtanut keksimääni ekotekoa, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua…mutta liittyy kierrättämiseen! Olen pitkään miettinyt omistamieni kirjojen tarpeellisuutta. Minulla on muutama lempikirja, joita tulee luettua kerta toisensa jälkeen, mutta myös paljon kirjoja jotka vain majailevat hyllyssä muuten vain. Ajattelin viedä jo luetut, tarpeettomat kirjat taloyhtiömme käytävään pienelle penkille, jonne olen huomannut muidenkin jättävän lehtiä ja muuta luettavaa kiertoon. Minusta olisi todella kivaa jos ihmiset jättäisivät vaikka päivän hesarin penkille luettuaan sen. Taloyhtiössäni asuu aika paljon vanhuksia ja uskon että kirjat ilahduttavat varmaan erityisesti heitä. Laitan varmuudeksi vielä lapun johon kirjoitan että kirjan saa ottaa itselleen. Toki haen kirjat pois jos kukaan ei niitä huoli. Kierrätetäänkö teidän taloissanne lukemista?

11 thoughts on “Perjantai

  1. Ei kierrätetä, mutta on loistava idea! Tosin meidän talossa on vain 6 taloutta, mutta rappuja on useita ja yhteinen kerhohuone. Voisinkin viedä tuonne kerhohuoneeseen vanhoja lehtiä, kiitti vinkistä!Ja hieno kutsukortti!

  2. minä jouduin hävittämään viime kesänä suurimman osan kirjoista. laitoin ne koriin rappukäytävään lapun kanssa, ja ihme kyllä KAIKKI katosivat muutaman viikon aikana. tuli hyvä mieli, ei tarvinnut roskiin heittää!

  3. Perjantai on päivien kunkku. Perjantai-iltapäivän tunnelmaa ei voita mikään. Pitääpä käydä katsomassa MOA! On kyllä superkomee kutsari! Suorastaan ärsyttävän tyylikäs 🙂

  4. Chatrin: Joo, vie ihmeessä! Ystävien kanssa kierrätellään lehtiä, niin miksei sitten naapureittenkin. :)Kerttu: Loistavaa! Ihan tosi hyvä juttu! Harmi ettei käytävään voi laittaa kaikkea muutakin tarpeetonta tavaraa… 🙂 No, sitä varten on onneksi kirpparit, mutta joskus haluaisi antaa ihan ilmaiseksi vaan pois asioita. Rimpsukaisa: Hyvä juttu!Karmiini: Itsekin ajattelin ennen noin perjantaista, mutta nyt ollessani työttömänä minusta kaikki päivät tuntuvat perjantailta ja se on jo hämmentävää! :)Joo, kivaa että MOA alkaa, siellä on aina niin paljon nähtävää. Totta, tyylikäs kutsari! Itse olisin valinnut kyllä vielä herkullisemmat värit,hih! Mutta tulevaisuudessa sitten kun ompi joskus oma näyttely, niin saa suunnitella kutsareita…oi kun se ois ihanaa!!!:)

  5. Pienessä rivitalossa tuo idea ei taida olla kovin toteuttamiskelpoinen, meillä on käytössä vain lehtienkeräyslaatikko. Mutta kerrostaloihin tuo idea on aivan mahtava, ihanan iloinen ekoteko! 🙂

  6. Hyvä tuo kierrätysidea. Minun joogasalilleni on ihan vastikään tullut kirjakierrätys joka toimii niin että kun tuot kirjan saat myös ottaa mukaasi yhden. Tiedän tälläisiä systeemejä olevan myös joissakin kahviloissa. Tälläistä pitäisi olla enemmän. 🙂

  7. Livinghygge: Niin, ehkei toimi rivitaloissa. Toisaalta ois kyllä siistiä jos ois niin lämpimät välit naapureihin että voisi tilata vaikka hesarin yhteiseksi naapureiden kesken tai kierrättää kirjoja , lehtiä tai mitä vaan yhdessä…W: Voi kiitos kovasti sinulle, tuli perille!:)Sointoit: You're very welcome, anytime, hihih! :)Riehu: Kaunis kiitos myös sinulle, Riehu! :)Happy Place: Mainiota! Tosi hyvä juttu! Olen kuullut myös tuollaisesta systeemistä…olisikohan jopa joissain kirjastoissa tuollainenkin kierrätyskärry?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s