Pink summer

Voi blogi kun olet jäänyt aivan kakkoseksi näille ihanille hellepäiville! No, ymmärrätte varmaan miksi en ole malttanut istua sisällä koneen ääressä, suonette anteeksi siis!
Tässä kuitenkin iloksenne hieman viime päivien kuvasaldoa.

Oi kuinka luonto onkaan kaunis!


12 thoughts on “Pink summer

  1. Kauniita kuvia! Pinkki ja vaaleanpunainen on muuten jostain syystä muuttanut pysyvästi numero ykköseksi himotuslistalleni! ennen en oikein tykännyt mut niin vaan mieli muuttuu.

  2. Täydellisiä kukkaiskuvia 🙂 Ihana blogia sulla muutenkin, jo pidemmän aikaan oon lueskellut kirjoituksiasi ja ihaillut kauniita kuvia. Aika lailla ymmärrettävää että kesä ja aurinko vetää puoleensa 😉

  3. Riehu: Kiitos! Mulle se on aina ollut sellainen ihanuusväri, mutta varsinkin nyt kesällä se tuntuu vaatteissakin ihanan raikkaalta!Heidi: Tosi kiva kuulla että olet seuraillut mukana ja toivottavasti jatkossakin viihdyt!:) Joo, ei malta kyllä sisällä olla oikein hetkeäkään. Samanlainen fiilis kuin lapsena kun kävi vastahakoisesti kotona syömässä kun äiti huusi että ruoka on valmis… ja sitten hotki ruoan ja kirmasi vauhdilla takaisin pihalle, hih!:)Kerttu: Kiitos paljon!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s