TasapainoiluaTäällä koitetaan pysyä päänsisäisen vuoristoradan kyydissä, jarrutella vauhtia ja saada jostain kiinni. Viime viikot ovat olleet tasapainoilua eri olojen kanssa. Tavallaan olen onnellinen ja tulee oikein sellaisia valtavia onnellisuuspuuskia kaikesta. Välillä taas tunnen olevani umpikujassa oikeastaan siksi etten tiedä mitä tekisin missäkin järjestyksessä. Minulla on suuret inspiraatiot päällä, mutta en saa aloitettua tekemään mitään, koska haluaisin tehdä kaikkea yhtäaikaa. Käykö teille joskus niin?

Luulen että tämä kesäkin vaikuttaa, sillä ihanaa on myös olla tekemättä mitään sen kummempaa ja istua vain puistoissa lukemassa, hengata kahviloissa tai kävellä ympäriinsä kameran kanssa.

Minulla on ollut myös hetkittäisiä vaikeuksia elää hetkessä. Hah, olipa hassusti sanottu! Tarkoitan että olen oppinut siihen aika hyvin ja se on ihan parasta, mutta välillä en malttaisi odottaa joitain asioita ja se tekee levottomaksi. Tällä hetkellä odotan että pääsen pian äitini luokse vanhoihin kotimaisemiini ihanaan, pieneen, rauhalliseen kaupunkiin! Toisaalta täällä Helsingissä tapahtuu koko ajan kaikkea kivaa, joten jospa nyt vain malttaisin olla sätkyilemättä ympäriinsä ajatuksieni kanssa.


On ollut vaikeuksia saada öisin unta kun kaikki asiat velloo pallomerenä päässä ja minä koitan uida seassa. Luulenpa että kaivan värikynät ja lehtiön esiin ja kirjoittelen ylös kaikkea mitä mielessä liikkuu. Ehkä se auttaa minua rauhoittumaan.Advertisements

4 thoughts on “Tasapainoilua

  1. tuttu tunne! sata asiaa pyörii samaan aikaan ja mihinkään ei saa ryhdyttyä. mulla luovuuskohtaus iskee yleensä silloin kun töissäkin olisi kiirein hetki.rentouttavaa kotilomaa ja ihania kaupunkipäiviä sinulle!

  2. Voi miten tutulta kuulostaa. Ja hienosti osasit pukea kaiken sen sanoiksi.Itselläni auttaa AINA kynä ja paperit. Listat! Ja listalta viivaaminen yli.Suunnitelmat. Leikekirjat. Muistivihot. Päiväkirjat. Jopa blogi. Auttaa asioiden jäsentelyssä.Luulen että kevät on se juttu. Ihan liian hektistä välillä.Ihanaa kuitenkin.Ja onneksi aurinkoisten päivien välissä on sadepäiviä. Silloin mielikin rauhottuu helpommin, saa luvan kanssa olla vaan.

  3. Kuulostaa kyllä niiiiin tutulta! Sain muuten ihan mielettömän hyvänolon tunteen tätä lukiessa. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen ihan myyty. Olet ihana ja blogisi on huippu. Kuvat on just mun tyylisiä ja kerronta sellaista, että saan paljon inspiksiä postauksia lukiessani. Nyt on ihan pakko lukea kaikki sun vanhemmatkin postaukset. Kaikkea hyvää 🙂

  4. Kerttu: Kiitos toivotuksista! Ihanaa kyllä päästä kotikonnuille rentoutumaan! Niin se muuten juuri menee, että silloin kun pitäisi tehdä töitä niin tekee mieli tehdä kaikkea mahdollista muuta! :)Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinullekin!Heidi: Kivaa kuulla että sinäkin teet listoja! Itse kanssa rakastan tehdä suunnitelmia paperille, se kyllä todella auttaa ja helpottaa. Tällä hetkellä tuntuu että pitäisi koko ajan olla jokin pieni vihko mukana ajatuksien kirjaamiseen!:)Olen niin samaa mieltä kanssasi, että sadepäivinä mieli rauhoittuu kun voi hyvällä omallatunnolla puuhailla kaikkea kotona. Ihanaa ja inspiroivaa kesää sinulle!Tiinatar: Voi kun teit minut iloiseksi ihanalla kommentillasi! Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Olen tosi otettu jos saat iloa ja inspiraatiota blogistani. Ja ehdottomasti otan vastaan myös toiveita blogin suhteen, jos niitä ilmaantuu. 🙂 Toivotan sinullekin kaikkea hyvää, onnellisuutta ja upeaa kesää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s