Thai green curry

Eilen ihana ystävämme Thaimaasta kokkasi meille todella maittavaa ja mahtavan tulista Thai green currya. On ihanaa syödä ruokaa, jonka joku todella osaa valmistaa oman maansa perinteiden mukaisesti tuoreista, herkullisista raaka-aineista. Ystävämme lupasi myös viedä meidät myöhemmin ruokaostoksille ja näyttää meille ruoka-aineita, joita hän tavallisesti käyttää kokatessaan. Ohjetta en osaa tähän laittaa, mutta voin päivittää myöhemmin sillä luulen että itse innostun kokeilemaan tuota joku päivä, koska oli kyllä todella hyvää!


Sieniä, kesäkurpitsaa, chiliä, munakoisoa…

Korianteria…


Tofua, kookosmaitoa…

Thai green currya syötiin riisin ja omeletin kanssa. Omeletti näytti aika samalta kuin esimerkiksi espanjalainen munakas ja siihen tuli myös samaan tapaan sipulia. Erona oli että “thaiomelettiin” käytettiin kalakastiketta, joten maku on hyvin erilainen…

5 thoughts on “Thai green curry

  1. Jemina: Hei! En harrasta meditointia. Harmillista sanoa näin, sillä uskon että se olisi varmasti todella hyväksi minulle, varsinkin iltaisin ennen kuin menen nukkumaan. Vatvon hiveästi asioita ja olen aika levoton öisin jos minulla on paljon asioita mielessä. Meditointi voisi auttaa saamaan risteilevät ajatukset rauhoittumaan. Se on siis käynyt mielessäni. Lupaan kertoa jos joku päivä kokeilen!Kiva kuulla että pidät jutuistani!Oikein ihanaa kesää sinullekin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s