Kotiseudulla rakkahalla
Ihanasti ja ihan liian nopeasti vierähti aika rannikolla äidin luona. Kuvasin paljon nostalgiafiiliksellä vanhoja kotimaisemia, lenkkeilin, juhlin rakkaiden ystävien kanssa, tapasin kiinnostavan, uuden ihmisen ( siitä lisää myöhemmin! ) sekä ihan vain oleilin rennosti kirjojen ja lehtien äärellä. Metsäreissukin tuli tehtyä ja sitten myös hieman sisustettiin äidin uutta kotia. Kaikenlaista kivaa siis! Nyt muutama päivä Helsingissä ja sitten lähdenkin takaisin juhannuksen viettoon ihanan ystäväni mökille.

Kuvia äitini luota….

Nojatuolissa mukavasti kirjan ja teekupillisen kanssa, villasukat jalassa – parasta!

Järjestin muun muassa kirjahyllyn jonkinlaiseen värijärjestykseen…Oli taas aikamoinen homma ahmia kaikki uudet sisustuslehdet läpi, sillä niitä löytyy äidiltäni kasapäin!

Kadehdin parveketta, olisipa itsellänikin! Päätin että seuraavassa asunnossani se on oltava…!


4 thoughts on “Kotiseudulla rakkahalla

  1. Värijärjestys on paras järjestys. Seuraava on pituusärjestys 😉 olen järjestyshullu. kivoja kuvia ja saanko kysyä mistä ihana pinkki kynsilakkasi on ostettu? tai lähinnä minkä merkkinen se on? Villasukkasi on myös ihanan väriset!

  2. Chatrin: Järjestystä olla pitää!;) Apua, ei mitään muistikuvaa mistä kynsilakka on, mutta peilikaappiin vilkaisun jälkeen merkki näyttää olevan miners…Villasukat löytyi äidin villasukkakorista…tietysti piti valkata vaaleanpunaiset!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s