Kukkia ja kermakakkuja

 

Ystäväni muutti uuteen kotiin, saman kadun varrelle. Lyhyt matka hurauttaa pyörällä nautiskelemaan yhteistä aamupalaa! Kuvasin ihastellen värikkäitä esineitä ja asetelmia. Meillä on suhteellisen sama maku värien suhteen, eli kaikkea syötävän suloista ja kitschiä saa olla sopivasti! Näiden kuvien myötä toivotan teille:

 

IHANAA AURINKOISTA JUHANNUSTA!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä sanoisin että ystäväni koti on suloinen sekoitus mummolaromantiikkaa, kermakakkuja, nostalgiaa, glamouria ja kitschiä. Vierailun jälkeen tuntuu kuin olisi syönyt superherkullisen leivoksen! Lisää kuvia lupaan ehdottomasti myöhemmin. Nyt sain vasta kuvailla pieniä yksityiskohtia, sillä kodin sisustus on vielä kesken.

8 thoughts on “Kukkia ja kermakakkuja

  1. Ystäväsi koti on ihanan näköinen, ja tosiaan ihan sinun näköisesi. Rrakastan pioneja ja pinkkiä ja kultaa (sisustuksessa). Ja mäkin haluan vaaleanpunaisen leikkuulaudan! Ja todella aikaansaapa ystäväsi, kun peiliä ja taulua jo seinällä. Että terkkuja vaan kaverille, jos lukee tätä: ihana koti!

  2. Tiinakaisa: Olen täysin samaa mieltä! 🙂 Itsellänikin heräsi taas innostus keksiä jotain piristävää omaan kotiin, kun vieraili noin ihanassa kodissa…!

  3. Pingback: Sisustusvimma | Cosy Home

  4. Pingback: Värikyniä, vihkoja ja papereita | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s