Parvekkeella
Kuten aiemmin kerroin, että koti mukautuu tarpeiden mukaan, niin oi kuinka iloinen olenkaan ollut tästä uudesta älynväläyksestäni! Eilen aamulla heräsin ihanaan auringonpaisteeseen ja kaipasin parveketta, jossa nauttia aamupala. Avasin ikkunani eurooppalaiseen tyyliin kokonaan auki ja siivosin ikkunalaudan yrttiruukuista. Istahdin tyynyineni ikkunalaudalle teekupin ja kirjan kanssa. Oi miten ihanaa! Siinä vietin sitten aamuni ja illalla kun ystäväni tuli kylään, syötiin vielä illallinenkin ikkunalaudalla istuen. Nyt on niin lämmin että ikkunoita voi pitää koko ajan auki. Pelkään ainoastaan että lintu lentää sisälle!


Ikkunalauta ja koko ikkuna näyttää kuvissa kovin pieneltä ja kapealta, mutta oikeasti siinä mahtuu istumaan ihan mainiosti. Mikäs tässä odotellessa sitä oikeaa parveketta!

6 thoughts on “Parvekkeella

  1. Rimpsukaisa: Täytyy myöntää että aika ihanilta nämä helteiset päivät ovat tuntuneetkin, rauhallisuudesta nauttien. Arjen on kyllä tultava vastaan itsellänikin viimeistään alkusyksystä, joten nyt on nautittava hiljaisuudesta, kun vielä voi! Oikein ihanaa kesää myös sinulle!

  2. Huippukätevää! Minä keksin tänään että sängyllä voi ottaa kasvoille aurinkoa kun avaa parvekkeen oven ja asettaa päänsä sieltä tulvivaan valojuovaan. Pikkuisen siinä piti siirtyillä auringon kulkiessa, mutta mukavampaa kuin kuumalla parvekkeella istuminen!

  3. Leveät ikkunalaudat on ihania! Pikkuyksiössäni Töölössä oli sellaiset. Nykyiset ikkuna"syvennökset" on 10 cm, niihin ei laiteta kuin Iittala Kivi-lyhtyjä.

  4. Karmiini: Oi, mikäs sen mukavampaa kuin makoilla sängyllä ja antaa auringon lämmittää! Minun "miniterassilleni" paistaa vain aamun, joten päivällä on hieman mukavampi kuin porota liikaa…Kotilo: Samaa taitavat miettiä naapurin papat kun kauhuissaan välillä tuijottavat aamiaishetkeäni! :)Chatrin: Kivilyhdyt ovat kauniita, mutta voi kun kaikissa asunnoissa voisi olla leveät ikkunalaudat! Töölössä varmaan kaikissa kodeissa onkin… itsekin olen siellä asunut ja edelleen kaipaan sitä kotiani, sillä se oli niin söpö.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s