Kesäinen päivä Hangossa
Ystäväni soitti eilen ja kysyi huvittaisiko päivän reissu Hankoon. No tottakai! Olen syntynyt Hangossa ja se on minusta aivan ihastuttava kesäkaupunki. Pieni ja sievä. Voin kuvitella kuinka hiljainen Hanko onkaan talvella sillä aivan uskomattoman hiljainen se oli jopa noin helteisenä kesäpäivänä. Kuvittelin että kadut olisivat täynnä ihmisiä ja varsinkin turisteja, mutta kaupunki oli melkeinpä autio. Ihan hassua, mutta mahtavan rauhoittavaa. Täydellinen kaupunki jos haluaa todella nauttia rauhallisuudesta ja kauniista maisemista.


Herkuteltiin kivan käsityöläiskahvilan sisäpihalla…


Tiirailtiin maisemia vesitornissa…


Käveltiin satamassa ja kuvailtiin…


Innostuin niin tuollaisesta pienestä ex temporee retkeilystä, että päätin että tänä kesänä aion hypätä bussiin ja käydä kesäretkellä ainakin Porvoossa!

5 thoughts on “Kesäinen päivä Hangossa

  1. Kyllä se Hanko on kaunis, tuli heti kuvat nähtyäni ihania muistoja mieleen 🙂 Itse haaveilen myös Porvoon päiväreissusta tänä kesänä.

  2. Anna: Kiitos! Tunnelmallinen oli kyllä kaupunkikin! :)Janica: Totta! Porvoo on kanssa niin ihana ja kaunis, että pakko on päästä sinne tänä kesänä. Sitä reissua tekee sen verran mieli suunnitellakin, että voisi kirjoitella ylös kaikki Porvoon ihanat sisustusliikkeet ja puodit, joissa haluaa vierailla. 🙂

  3. oi, olisipa ihana päästä hankoon käymään. porvoota suosittelen kovasti. käypä esim. vågan liikkeessä, siellä on minusta aivan ihanat värisävyt ja kauniita koruja+vaatteita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s