Mekkoja ja vöitä

Hiljattain vanhoilla kotiseuduilla vierailtuani tuli kierrettyä kirppareita pitkästä aikaa. Täytyy sanoa että pienten paikkakuntien kirpparit ovat aivan parhaita, sillä hinnat ovat mitättömät ja löytöjä tekee helpommin, koska aarteet on helppo poimia outojen esineiden seasta.


Vyöt maksoivat vain 20 senttiä kappale, kuten myös pieni laukku ja huivi. Farkuista pulitin viisi euroa. Viiru- ja pallokangas olivat pitkiä hameita, jotka maksoivat kaksi euroa. Niistä äitini muokkasi ja ompeli minulle hameen ja hellemekon. Erityisen iloinen olen siitä että viiruhame ja laukku ovat molemmat suomalaisia tuotteita ja vyöt ovat kestävää nahkaa. Tällaiset asiat vaikuttavat aina ostospäätöksiini erityisen myönteisesti!

4 thoughts on “Mekkoja ja vöitä

  1. On niin mehevä tunne tehdä kirpparilta halpoja löytöjä! Se on varmaan verrattavissa johonkin ikiaikaiseen metsästykseen ja metsästyssaaliisiin.

  2. Mirjami: Oli kyllä hauskaa löytää pitkästä aikaa jotain kivaa ja käytössä ovat kyllä ahkerasti olleet! :)Riehu: Kesäisin kirppistely usein iskeekin, varsinkin kun Helsingissäkin pääsee vihdoin ihanalle Hietsun torille tekemään löytöjä…Karmiini: Se on kyllä totta! Ostan nykyään vielä niin harvoin oikeastaan mitään, että on kivaa välillä tehdä ihania löytöjä kun tietää että niitä tulee käyttämään paljon!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s