Hei hetkeksi!Kodissani on täydellinen kaaos päällä. Pakkaamista ja siivoamista. Lähden ihanan ystäväni kanssa pienelle ex-temporee matkalle Kölniin. Meillä on siellä tuttuja, joita lähdemme tapaamaan. En olekaan koskaan ennen matkustanut näin kesällä, koska Suomessakin on kesäisin niin ihanaa, ettei täältä malttaisi poistua. Tämä matka tulikin hieman nopealla suunnittelulla, sillä ystävälläni on juuri lomaa ja molemmat kaipaamme tuttujamme siellä ja haluamme lähteä tutustumaan kaupunkiin sekä irtautumaan hetkeksi Helsingistä, joten mikäpäs siinä. Matkaan vain!

Tarvitsisin kokovartalopeilin! Nytkin piti kantaa peili eteisestä sohvan päälle, jotta pystyin hieman kokeilemaan mitä helposti yhdisteltäviä vaatteita ottaisin mukaan. Lähden yhdellä pienellä laukulla ja yhtä pienellä budjetilla, sillä nyt on kesä ja eipä sitä paljon mitään tarvitse! Ihanan vapauttavaa!

Ehkäpä orkidea on puhjennut kukkaan kun tulen takaisin. Sitten jatkan taas samaa hengailua ikkunalaudalla, jota on tullut harrastettua joka aamu! Päivät ovat kyllä olleet niin ihania, että meinaan haljeta onnellisuudesta, koska kaikki ihmiset on vain niin ihania ja joka päivä tapahtuu jotain hauskaa tai yllättävää! Parasta on että kerrankin minulla on niin paljon aikaa omille ystävilleni!

Palataan viikon päästä! Nauttikaa helteisistä päivistä!

3 thoughts on “Hei hetkeksi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s