Liikaa sokeria

Hei! En tiedä mistä aloittaisin, sillä kuvia on tullut otettua tänä kesänä aivan valtavsti ja niiden järjestelyssä on ollut kova homma. Haluan esitellä teille ainakin muutaman aivan ihanan kodin ja kertoa kuvin hieman reissustani Saksassa. Tämä kesä on ollut aivan uskomattoman ihana ja olen ollut ulkona niin paljon että kotiin tulo aina hieman hämmentää että mitäs minä täällä nyt oikein teen…ja takaisin ulos! Toisaalta olen innoissani myös syksyn tulosta, sillä mielessäni on paljon kivoja juttuja joita haluan tehdä ja tuntuu myös että joku muutos on tulossa ( ja oikeastaan olisi suotavaakin ) mutta en vielä tiedä mitä se on. Ehkä muutto, työ tai jotain aivan muuta.

Otsikko ei viittaa siihen että elämäni olisi ollut liian sokerista ja “ruusuilla tanssimista”,( vaikka täytyy myöntää, että on se sittenkin ollut, hih! Ensimmäinen kesä täysin ilman minkäänlaisia velvotteita ja työtä…)vaan siihen että sokerista seuraa aina huono olo, jos sitä nauttii liikaa. Olen syönyt paljon kaikenlaisia herkkuja, joita aiemmin olen vältellyt ja olo on kyllä sen mukainenkin! Huh! Liikaa ihania kahvilahetkiä on ollut ystävien kanssa ja jotenkin sitä on ajatellut että voihan sitä itsekin syödä pullan, viinerin, keksin, jätskiä jne. ja sitten homma on lähtenyt aivan käsistä, kun joka kerta on syönyt sen pullan. Oi oi.


Tämän neidin herkuttelut loppuu nyt siis tähän ( odottakaa, syön ensin tuon suklaalevyn lopun, niin sitten voin sanoa että TÄHÄN! ) ja sitten kun reissaaminen loppuu, niin urheilu saa taas alkaa. Olen käynyt juoksemassa muutamia kertoja, mutta näillä helteillä se ei ole kovin houkutellut.


Olen iloinen että hyvän, puhtaan ravinnon vaikutuksista puhutaan ja kirjoitetaan koko ajan enemmän. Nyt kun ihmiset ovat vihdoinkin pikkuhiljaa alkaneet kiinnittämään enemmän huomiota terveyteensä ja havahtuneet siihen että kaupoissa myytävät light-tuotteet ovat huijausta ja liian monet tuotteet ovat keinotekoisia lisäainepommeja, niin voi kun kahviloistakin alkaisi pian saamaan jotain terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun! Missä on raakakakkukahvilat? Haluaisin perustaa sellaisen kahvilan, jossa kaikki herkut olisivat käsin tehty mahdollisimman puhtaista, luomuista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista!

Nämä kuvat ovat ihanasta Taikalamppu kahvilasta. Siellä meno on rento ja “vähän sinne päin” Ihana lady myös leipoo kaikki herkut itse.

Koitan suosia pienempiä yksityisiä kahviloita ketjukahviloiden sijaan. Suosikkejani ovat myös
Sis. Deli ja Enjoy it sekä Gran Delicato .

P.S En tajua mitä bloggeri nyt oikein herjailee näiden fonttien kanssa, enkä jaksa enää koittaa korjata, kun ne ei korjaannu, joten anteeksi outo hyppivä teksti! 🙂

6 thoughts on “Liikaa sokeria

  1. Niin samaa mieltä noista kahviloista! Miksei Suomessa ole enempää vaihtoehtoja, vai eikö erikoistuminen kannata Suomen kokoisessa maassa? Luulisi, että kahvila, jossa tarjottaisiin mainitsemiasi herkkuja, olisi kuumaa kamaa.Itsekin noudatan vähäsokerista linjaa karpaten ja voi, kun Suomessa olisi karppikahvila (tai vaikka ees se raakaravintokahvila)! Tiedän, etten ole yksin haaveideni kanssa ja karppausfoorumilla onkin ollut asiasta keskustelua. Joka toinen kommentti on kuitenkin "ei kannata". :S Eikö Suomessa ole jo ihan tarpeeksi peruspullaa ja kakkuja tarjoavia kahviloita? Eikö aika olisi jo jollekin uudelle!!Terveisin Uhoava Kermaperse:D

  2. Hassua, minullekin tuli tänään sellainen tunne, että jotain muutosta on tulossa.. Pelkään vain, että se on pelkkää toiveiden aiheuttamaa harhaa. Muutosta ainakin työrintamalla nimittäin kaivattaisiin.

  3. Kermaperse: Niinpä! En oikeastaan osaa uskoa ettei kannattaisi, sillä toisaalta tuntuu että ihmiset käyttävät nykyisin enemmän rahaa hyvinvointiin ja uskon että tuollaisille kahviloille todellakin on kysyntää. Onneksi valikoimat koko ajan paranevat ja luulenpa että kun ihmiset tarpeeksi paljon osaavat vaatia parempaa niin sitä aletaan myös saamaan. 🙂 Toivotaan!ChoCo: Olet niin oikeassa että kahviloita ei todellakaan voi olla liikaa. Minulla on muutamat lempparit, mutta uusiakin kaipaisin ja tosiaan enemmän niitä hieman persoonallisempia vaihtoehtoja…Riehu: Ole hyvä! Käy ihmeessä, luulen että yllätyt! :)Missy E: Oi, älä ajattele että se on harhaa, vaan että jotain on todella tulossa. 🙂 Mieti mitä eniten haluaisit ja toivo sitä…joskus unelmat toteutuu yllättäen!Chatrin: Käypä kokeilemassa…toivottavasti pidät! Nuo ovat mielestäni tunnelmallisia ja / tai kivoja valikoimaltaan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s