Ystävien ihana, värikäs koti
Hei! Ennen kuin karkaan taas viikonlopun viettoon mökille, tällä kertaa Päijänteelle, haluan esitellä teille ystävieni virkistävän, värikylläisen kodin, joka sijaitsee Tampereella. Se on ystävieni oma ja voin kuvitella kuinka hyvin he viihtyvät, sillä tilaa on runsaasti, koti on valoisa ja kaunis ja parvekekin löytyy! Myös tästä kodista tulette näkemään myöhemmin lisää kuvia, sillä vierailin hieman yllättäen, eivätkä ystäväni osanneet varautua kuvailuihini, joten ensi kerralla järjestämme kunnon kuvaussessiot.

PARVEKKEELTA:

OLOHUONEESTA:


Kivoja asetelmia…


KEITTIÖSTÄ:


Tämän upean valaisimen on ystäväni tehnyt kiinnittämällä laseja rautalangalla metallikehikkoon. Hieno!


Keittiö on niin iso että siellä on tilaa myös ihastuttavalle oleilusohvalle…

Näkymä keittiöstä olohuoneeseen…


Aurinkoista viikonloppua teille! Ensi viikolla vihdoin matkakertomusta ja muutama muu kotiesittely!

11 thoughts on “Ystävien ihana, värikäs koti

  1. Riehu: Kivaa että pidät kotiesittelyistä. Niitä on kyllä tosi kiva tehdäkin ja itseänikin kiinnostaa esim. sisustuslehdissä juuri eniten toisten kotien esittelyt! Eipä sitä minun minikodissa ikuisesti löytyisikään uutta esiteltävää, joten kiva näyttää toisten persoonallisia ratkaisuja omissa asunnoissaan… 😉

  2. Googlattuani "lautalattia" päädyin blogiisi. Näyttää ihanalta ja alan varmasti seurailla! ihania sisustuksia ja _koteja_! Sellaisia, joissa oikeasti asuisi ja viihtyisi, ei postimyynnistä tilatun näköisiä kliinisiä ja kolkkoja (sellaisetkin sisustukset ovat kauniita hotellissa, mutta EI kotona!).

  3. Katz NYC: Oi ihanaa jos sait inspiraatioita, se on aina parasta! Ihanaa alkavaa syksyä!Norppis: Joo, se on mustakin tosi hieno kyllä!Nna: Olenpa iloinen että päädyit tänne! 🙂 Kivaa, toivottavasti viihdyt juttujeni parissa. Olen niin samaa mieltä kanssasi, että kodin on näytettävä siltä että siellä oikeasti asuu joku. Ihailen niitä kliinisiä, minimalistisia koteja, mutta luultavasti en ikinä voisi itseä asua ihan niin hotellimaisesti. Toisaalta halu on itsellänikin koko ajan minimalistisempaan suuntaan, mutta jotain väriä silti pitää myös olla. Ja se onkin tietty eri asia, kuin postimyyntikodit, niistä on persoonallisuus kaukana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s