Perunalaatikko
Minä koitan päästä tavaroista eroon, mutta lisää näyttää tulevan takaisin sitä mukaa kun jostain luovun. Nyt on tosiaan aika järjestää kaikki jotenkin uudestaan että mahdun olemaan kodissani. Entinen mieheni muutti toiseen kaupunkiin ja toi minulle tavaroitani, jotka ovat joskus hänelle jääneet. Muilla ei niin väliä, mutta tästä vanhasta perunalaatikosta olen todella iloinen! Tykkään siitä niin paljon. Nyt pitäisi vain päättää voisiko se leikkiä ruokapöytää, sillä pöytäni on tainnut jäädä kokonaan työpöydäksi, jona sitä enemmän tarvitsen.

5 thoughts on “Perunalaatikko

  1. Maija Maitoparta: Tykkään kanssa kun tuo on niin iso! On toiminut joskus myös hyllynä. Kiitos, kivaa jos jäät seurailemaan!:)Jamssi: Kiva kuulla! Itsekin pidän siitä pöytänä, mutta toisaalta ei meinaa oikein istua muuhun sisustukseen, mutta väliäkö hällä. 🙂

  2. Hei Saija,löysin blogiisi aivan sattumalta (ihania kuvia ja ihana blogi, i like).Tuo perunalaatikko on aivan ihana, jos joskus tahdot siitä eroon, niin otan sen avosylin vastaan!Mukavaa syksyä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s