Designia sunnuntaihin


Ystäväni pyysi seuraksi Kaapelin designmessuille. Oli positiivisen väljää ja kerrankin pääsi oikeasti katsomaan mitä on tarjolla. Toki toivon että tapahtumassa on vieraillut paljon väkeä, mutta yleensä tuollaiset tapahtumat ovat niin täynnä ihmisiä, että tungoksessa on mahdotonta päästä pöytien lähellekään. Olin siis iloinen että olimme rauhalliseen aikaan liikkeellä, sillä pystyimme tutkailemaan kivoja juttuja ilman tuskaa ja hikeä.


En varsinaisesti ajatellut kirjoittaa Helsinki Design Weekin tarjonnasta, vaan ihan muista asioista, mutta tässä silti ihan pari tunnelmaotosta siivittämään ajatuksiani. Asia mitä tulin kertomaan on se, että olen todella iloinen, että melkein kaikki suosikkiblogini löytyvät myös Bloglovinin puolelta! Tämä siksi, että huomasin lukevani blogeja niin monessa eri paikassa, että se oli jotenkin hankalaa, varsinkin kun seuraan niin monia blogeja sisustuksesta ruokajuttuihin…


Olen lukenut blogeja bloggerin hallintapaneelin kautta, sekä suosikiksi klikattuja blogilistalla ja myöskin Bloglovinin avulla. Nyt poistin kaikki ne blogit suosikeista blogilistalta, joita pystyn seuraamaan Bloglovinissa, koska on niiiiiin paljon helpompaa lukea suosikkiblogeja yhdestä paikasta! Pienet on ilot! Tykkään muutenkin niin paljon enemmän tuon Bloglovinin yleisilmeestä. Paljon raikkaampi ja tyylikkäämpi kokonaisuus.Mitä kautta te luette suosikkejanne ja onko teistä vaivalloista lukea blogeja monista eri paikoista? Minulla se ainakin vaikutti siihen että esimerkiksi blogit, joita seurasin vain bloggerin hallintapaneelin avulla, jäivät aivan tyystin unholaan, kun en vain muistanut käydä siellä koskaan kurkkaamassa. Nyt kun olen löytänyt ne Bloglovinista, niin on kivaa taas seurata aktiivisemmin.

8 thoughts on “Designia sunnuntaihin

  1. Itse käytän Googlen syötteenlukijaa. Sen kanssa ei ole väliä, millä pohjalla ja missä blogi sijaitsee, sillä ohjelma toimii rss-feedien kautta. Siis jos olen oikein ymmärtänyt 🙂 Eli tilauksessa mulla on kymmeniä blogeja, joita voin kätevästi seurata yhden ohjelman avulla.

  2. Laura: Ahaa, kuulostaa kätevältä! Mutta voitko kuvitella että itse en edes tajua oikein että mitä nuo syötteet tarkoittaa! 😀 Pitäisi siis perehtyä tarkemmin…mutta hyvä kun kerroit tuollaisesta mahdollisuudesta! Hyvä kun osaan edes tätä blogia päivittää, hih!Kerttu: Ole hyvä! Oi, hienoa että itsekin rekisteröidyit! 🙂

  3. Itse kans käytän googlen syötteenlukijaa, tosi kätevä lukemaan, kaikki mahdolliset blogit, lehdet, yhdessä paikassa. Ei mitään ylimääräistä, itse postaus vain siellä. Jos haluan kommentoida tai lukea muiden kommentit, yksi klikkaus ja olenkin jo itsellä blogisivulla.

  4. Luen blogeja lähinnä hallintapaneelin kautta (sinunkin blogiasi). Bloglovin on minunkin mielestäni paljon kivempi, selkeämpi, freesimpi ja modernimpi, mitä kämä-blogilista 🙂 Olen silti molemmissa, että kukin saa lukea mitä kautta haluaa.

  5. Vanda: Kuulostaa erittäin fiksulta systeemiltä. Pakko tutustua itsekin noihin rss-syötteisiin, että miten se toimii! Kiitos kommentistasi!Chatrin: Joo, se on minustakin kiva olla molemmissa paikoissa, jotta kukin voi valita itselle kivoimman tavan lukea. Kivaa että sinunkin blogisi löytyy Bloglovinista! 🙂

  6. olen miettinyt tota samaa. ennen käytin googlen rss-feed -systeemiä yhdistettynä iGoogleen (meneeköhän oikein, siis kuitenkin niin, että mun aloitussivulla näkyi blogit, sähköposti yms.), mutta nykyään mulla on osa lisättynä bloggeriin ja osa kirjanmerkkipalkissa firefoxissa (oli liikaa blogeja seurattavaksi tuolla tavalla). ehkä pitäisi saada aikaiseksi käyttää sitä bloglovin'ia.

  7. Nna: Sama homma minullakin, että liikaa blogeja seurattavana…:) Helpottaa kyllä nyt tuo Bloglovin, ettei tarvitse monessa paikassa risteillä… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s