Teetä , kisuja ja karttoja

Kupissa hautuu Ginger sun, joka sisältää inkivääriä, sitruunaruohoa, appelsiininkuorta, kanelia, kardemummaa, lakritsaa, ruusunkukkaa ja auringonkukkaa. Maistuu ihanalta! Teeaika on alkanut ja kahvi on väistynyt tieltä.

Ostin Turun Luomuidyllistä Sonnentorin teelajitelman, joka sisältää 20 erilaista teelaatua. Olen juonut taas pitkään kahvia ja ajattelin että näillä ihanilla teevalikoimilla saan itseni taas ihastumaan uudestaan teen juontiin kesän kahvittelujen jälkeen. Näin kävikin, sillä olen innostunut joka päivä valitsemaan hetkeen sopivan teen. Ihanaa että nimet ovat vielä tosi kivoja kuten “Strong-as-an-Elephant Cheeky Cherub”, “All the Best Herbal Tea”, “Fortune Tea” ja “Hello Sunshine Tea”. Hih, olen helppo, mutta hauskat nimet vetoavat ja se että jokaisessa pussissa on erikseen merkitty haudutusaika ja veden kuumuusaste, sillä se vaihtelee paljon teelaaduittain. Ostin samaisen pakkauksen viime jouluna veljelleni lahjaksi ja ajattelin että on kivaa kun voi maistella eri makuja ja sitten vaikka valita suosikkinsa ja ostaa kokonaisen paketin, mutta kuulin ettei kaikkia paketissa saa erikseen ostettua, vaan joukkoon on valittu makuja, joita voi maistella vain Elämys-paketista.

Kuvissa tämänhetkisiä teevalikoimiani. Mustasta teestä en ole koskaan välittänyt. Vihreä, valkoinen ja yrttiteet ovat lemppareitani. Joskus harvemmin maistuu myös Rooibos.


Rakkaalla Turku-ystävälläni on kaksi suloista kissaa, Iivari ja Kasperi, jotka osallistuivat myös viime viikon muuttopuuhiin ainakin niin että olivat laatikoissa aina valmiina odottamassa lähtöä tai roikkuivat milloin missäkin asiassa kiinni, hih! Iivari auttoi minua myös Turku-kartan tutkimisessa….

Hahah! “Voisitko rapsuttaa masuani ja lakata tuon kartan tutkimisen?”

Tykkään ihan tosi paljon noista kaupunkien “designkartoista”! Ihanaa että voi löytää helposti kaikki pienet liikeet, galleriat ja kahvilat. Turusta löytyi siis kiva Turku Treasure-kartta ja Helsingistä löytyy esimerkiksi Design District Helsinki-kartta.

Miauuu ja kivaa viikkoa!
Advertisements

6 thoughts on “Teetä , kisuja ja karttoja

  1. kiitos kun muistutit teen olemassaolosta, käynyt vähän samoin että kahvi on maistunut kesäaikana, tee kuuluu taas syksyyn ja talvee…laitampa hautumaan 🙂 ja kiitos teevinkeistä!!

  2. Heidi: Ole hyvä! Totta kyllä että tee jotenkin meinaa unohtua kesäaikaan ja kuumat juomat muutenkin. Nyt olen taas ihan koukuttunut teehen, sillä kivaa kun siinä on enemmän vaihtelua… :)Annukka! Gulps, paljastuin 😉 ❤ Pus!

  3. Mä kans tykkään clippereistä! Kesällä ei niin tullut juotua mitään kuumaa mutta talvella kyllä senkin edestä: koko ajan on joku kuppi lämmittämässä kohmeisia sormia 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s