Lauantai

Lauantai. Kello on vasta hieman yli yhdeksän illalla, mutta minä olen jo valmis nukkumaan. Ruokavalio alkaa olla kutakuinkin kohdillaan kesän öklöihanuusherkuttelujen jälkeen, mutta vielä kun joku saisi rytmini korjattua “normaalien” ihmisten rytmiksi. Sitä tykkää valvoa pitkään ja nukkua suhteellisen myöhään. On kai jäänyt kesäinen fiilis päälle, ettei osaa mennä ajoissa nukkumaan, vaikka alkaa jo olla pimeää aikaisin. Muutamina aamuina tällä viikolla olen saanut itseni lenkille aamuvarhaisella ja se on ollut ihanaa. Tarvitaan vain paljon aamutapaamisia, jolloin on pakko herätä ajoissa. Ihanaa muuten että tulee syksy! Tänään oli jo ihania värejä luonnossa ja virkistävä pieni sade puhdisti ajatuksia kävelyretkellä.

Olen iloinen kun Chaos muistutti minua niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin riittävästä veden juonnista. Joskus sitä vain meinaa unohtaa ihan ne alkeellisimmatkin asiat ja minulla tosiaan on ollut vaikeuksia muistaa juoda riittävästi vettä päivässä. Eipä siis ihme että iho ja koko kroppa tuntuu kuivalta ja kiristävältä ja olo on veltto, kun keho huutaa nestettä. Kiitos. Nyt olen muistanut laittaa joka ilta valmiiksi aamua varten litran vesipulloon vettä hapettumaan. Sitruunaa mukaan ja maistuu ihanalta!

Aamiaisena ovat maistuneet hedelmät ja marjat myslillä ja luonnonjogurtilla. Olin iloinen löydettyäni ruokakaupasta sokeritonta luomumysliä. On todella harvassa nuo joihin ei ole lisätty sokeria. Pakkauskin on mielestäni tyylikäs!


Luomuiduyllistä tuli ostettua myös kokeiluun luomua bataatti ja -tattari”nuudelia”, jota voi käyttää pastan korvikkeena. En ole vielä testannut miltä maistuu, sillä täytyy keksiä joku hyvä kastike noiden kanssa. Vinkkejä otetaan vastaan!

Joogakin on astunut taas elämään melkein kesän pituisen tauon jälkeen. Kesällä olen juossut ja näin syksyllä alan kaipaamaan taas joogaa. Aloitin varovasti ihan vain kotona. Aikomuksena on kuitenkin myös jatkaa juoksemista niin kauan kuin vain pystyn. Talvella en ole vielä koskaan kokeillut juosta. Onko teillä kokemuksia?

Huomenna testataan rakkaiden kanssa Siltasen aamiainen. Nyt nukkumaan!

P.S. Niin sekaisin rytmini ja päiväni ovat, että kirjoitin aluksi otsikoksi “perjantai”…hetken mietittyäni totesin että ehkä se oli eilen?

2 thoughts on “Lauantai

  1. Olipa hyvä, että muistutit minuakin veden juomisen tärkeydestä. Toin tästä inspiroituneena heti litran vesikannun työpöydälle ja yritän ottaa tämän päivittäiseksi tavaksi. Toivottavasti myös ihoni havahtuu tähän uuteen tapaan :]

  2. IDLivingHygge: Ole hyvä, se tosiaan tuppaa unohtumaan. Ihan hassua, sillä pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta silti huomaa vähän väliä että on kauhea jano ja tajuaa olleensa juomatta koko päivän! Uskon että iho kiittää virkeydellään. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s