Ystävän keittiössäÄh, tulin kipeäksi. Onneksi oloa helpottaa villasukat, vilteistä ja tyynyistä tehty pesä sohvan nurkkaan ja voimakeitto, johon tulee kaikkea hyvää raakana. Chiliä, inkivääriä, selleriä, nokkosta, avokadoa ja paprikaa sekä liemeksi kookosmaitoa ja sitruunaa. Mausteeksi ei tarvita mitään, mutta laitoin silti kurkumaa. Tuli todella vahvaa, koska unohdin ostaa tomaattia, jolloin keittoa tulee enemmän ja se on pehmeämpää. Nyt chili ja inkivääri tuntuivat todella, mutta se on varmasti vain hyvä tässä laimeassa olotilassa. Keitosta ei ole kuvaa, mutta se on sellaista vihreää mönjää! Vähän niin kuin tällaista: klik.


Minun tulee nykyisin kokattua todella harvoin kotona mitään missä pitäisi nähdä vähänkään vaivaa. Sääli, sillä rakastan ruoanlaittoa. Vain kun kutsun ystäviä syömään, on ihana ajatella mitä tarjota ja kuinka kattaa. Nämä kuvat ovat ystäväni luota, jota voisin luonnehtia intohimoiseksi kokkaajaksi, ainakin sen perusteella että ruoat ovat aina ihan tajuttoman hyviä ja suhde ruokaan on innostunut ja kokeileva! Keittokirjoja löytyy paljon ja ruoka tehdään laadukkaista, herkullisista raaka-aineista itse, salaatinkastikkeita myöten.

P.S. Taulut ovat allekirjoittaneen vanhempaa tuotantoa kymmenen vuoden takaa. 😉 Ovat saaneet hyvän kodin…


Seinä on oikeasti hieman turkoosimpi kuin kuvissa. Pidän siitä paljon! Piristävä! Toimii mielestäni hienosti yhdellä seinällä rosterin ja valkoisten kaappien kanssa.

Ystäväni kokkasi meille ( muutama viikko sitten Turussa ) herkullista kalaa ja pensaspapuja sekä uunipunajuuria vuohenjuustolla.

5 thoughts on “Ystävän keittiössä

  1. Jännä yhdistelmä tuo turkoosi välitila (kutsutaanko sitä sellaiseksi?) ja punainen jääkaappi. En ikinä uskaltaisi itse, mutta se ei tarkoita etteikö toimisi!!! Ja vielä vihreät lautaset! Wau!

  2. Karmiini: Sanopa muuta! Itsekään en osaisi valita kyseisiä värejä, mutta lopputulos näyttää mielestäni ihanalta! Sopii juuri tuohon kotiin loistavasti. Toivottavasti saan kuvata ystävieni kotia myöhemmin enemmänkin, sillä pidän heidän tyylistään.Ilmapallomatka: Tuo väri on kyllä kaunis ja toimii hienosti juuri keittiössä. Oih, ei kun maalaamaan… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s