Sateinen sunnuntai


Kotioleilua harmaana päivänä. Sukulaisia kylässä, juttelua ja musiikkia. Seuraavan viikon suunnittelua. Sekalaisia kuvia kotoa. Tyynyt, jotka pitäisi vaihtaa – en pidä niistä enää. Aamupalaksi luomujogurttia, päälle kasvattamaani krassia.


Vanhoja pikkutauluja. Sain timjaminkin kasvamaan, krassi vetelee jo viimeisiään, ei kuulemma säilykään kauan. Rahapuu kukoistaa, jo oli aikakin. Vaatekaappi kaipaisi siivousta. Valkoinen matto lähti pesuun. Lähteeköhän punaviinitahrat?


Levyt vain ovat ja keräävät pölyä. Spotify tuli ja korvasi. Katselen sitten kansia.


Anteeksi kun vaivihkaa hiljaisena, teille erikseen mainitsematta aloin kirjoittamaan nimelläni nimimerkin sijaan. Se alkoi näin muutaman vuoden bloggailun jälkeen näyttämään hassulta se toinen S-alkuinen.

Tajusin että tasan viikon päästä ikäni ei ala enää kakkosella. Ohoh, ohhoh. Voisikohan tuohon kuvaukseen silti jättää että 29-vuotias? 🙂 Se näyttää jotenkin kivemmalta. “Noin 29-vuotias, hih.” Ei, ei minulla oikeasti ole ikäkriisiä, sillä en ajattele ikää juuri koskaan. Pääasia että olo on hyvä ja onnellinen. Vei kauan löytää tasapaino, mutta miten onnellinen tästä rauhasta olenkaan.

2 thoughts on “Sateinen sunnuntai

  1. Vaihtaa nuo sängyllä olevat tyynyt? Ihana tuo pinkki, olen haaveillut vastaavista sohvatyynyiksi! Sopivat myös hyvin yhteen harmaan kanssa. Toisaalta nyt syksyn ja talven tullessa ehkä kuitenkin enemmän houkuttelevat syysvärit, vaikka tummanpunainen, oranssi tai tummanvihreä.

  2. Jann: Joo, olen niihin hieman kyllästynyt ja kaipaisin uusia värejä. 🙂 Onneksi se käy helposti kun on ompelukone, mutta pitäisi löytää vain kivat kankaat. Tuo pinkki on itseasiassa ollut joskus hame, mutta olen tehnyt siitä tyynyn, hih! Totta, pinkki ja harmaa on ihana yhdistelmä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s