Yllärit on kivoja!


Tuttuni soitti ovikelloa ja oven takaa ilmestyi käsi täynnä syksyn värejä! Minusta luonnonkukat-ja kasvit ovat vain niin kauniita. Vinkkinä, että aina ei tarvitse olla rahaa lahjoihin ja viemisiin, sillä minua ainakin ilahdutti tämä matkalta poimittu kimppu niin paljon!

Ylläreitä on löytynyt kotoakin, sillä ystäväni olivat jättäneet viikonloppuna lähtiessään minulle muun muassa pari muoti/valokuvalehteä ja hassu ratsastaja löytyi korttitelineestä…

En voi myöskään aliarvioida tätä runosuonen uskomatonta sykettä, joka välittyy pöydälle jätetystä servietistä. 😀 Edellisten vuosienkin lappuset ovat tallessa ja saavat minut aina onnelliseksi, hih! Harmi etten saanut onnittelulaulua nauhalle!!! 😉

Oi että kun tämä syksy on niin kaunis. Taas sai herätä uskomattomaan aurinkoenergiaan, joka lämmitti verhojen välistä. Nyt työhuoneelle ja illalla Kansallisteatteriin. Nauttikaa upeasta luonnosta!

Nämä kuvat otin syntymäpäivänäni. Kiitos ihanat onnitteluista!P.S Minun lienee hieman hillittävä huutomerkkien käyttöä, sillä äsken oikoluettuani tämän lyhyen tekstin huomasin, että lähes jokaisen lauseen perässä oli huutomerkki! ( !) Poistin ainakin puolet. Minä pidän huutomerkeistä. Lause ilman huutomerkkiä on muka jotenkin laimea. Eihän se niin voi olla. Minun pitäisi vain kirjoittaa enemmän.

5 thoughts on “Yllärit on kivoja!

  1. Kiitos kommentista blogissani. Toivottavasti eskyt sinne uudelleenkin 🙂 .Sulla on todella upeita kuvia täällä blogissasi. Napsautin suosikkeihin ja täytyy sitten paremmalla ajalla perehtyä kunnolla.

  2. Miia-Rebekka: Kiitos vastavierailusta ja kehuista! 🙂 Ihanaa syksyä sinulle!HM: Kiitos! Hienoa jos itsekin nautit pienistä asioista…niitä huomaa yllättäen kaikkialla kun antaa mahdollisuuden. Nyt vaikkapa upeasta luonnosta. Aurinkoista syksyä!Maria: Kiitos onnitteluista! 🙂 Hih, hyvä etten ole ainoa huutaja…sitä niin innoissaan on kaikesta, että tuntuu että se vaatii huutomerkkejä! ;)Maiju: Kiitos paljon Maiju! Yllätykset on kyllä parhaita ja niitä on myös ihana tehdä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s