Sadepäivä ja värikkäitä astioita


Ulkona sataa ja tuulee, joten päivä on kiva pyhittää kotitöille, joita riittää! Nettisivujen tekoa, kuvien käsittelyä, hakemuksia ja muuta kirjoitettavaa ja säädettävää olisi, mutta eniten tekee mieli siivota koti ja keksiä ratkaisu huonekalujen suhteen. Joku kaapeista saa luultavasti siirtyä väliaikaisesti varastoon odottamaan isompaa kotia.

Siirsin työpöydän virkaa toimittaneen ruokapöydän takaisin ikkunan eteen siinä toivossa että syksyn aikana innostuisin laittamaan enemmän ruokaa. Perunalaatikosta tuli sohvapöytä, mutta oikeasti tuo on ihan liian iso tuolle paikalle. Luultavasti pidän sen siinä silti, koska tykkään laatikosta niin! Olisipa ihanaa olla omistamatta elektroniikkaa. Oi, jos kaikki soittimet, vahvistimet ja tulostimet johtoineen olisi piilotettu jonnekin seinän sisään! 😀 Näyttää meinaan suhteellisen ankealta tuo jättimäinen tulostin hyllyn päällä. No, pienessä kodissa pienen kodin ehdoilla.


Tällä kertaa joudun pahoittelemaan kuvien ankeaa väriä. Olin laiska enkä jaksanut kaivaa jalustaa esille ja syksyn harmaa ilma tekee huoneesta kovin pimeän.

Päivää piristämään haluan näyttää teille nuo Divaanin jutussa mainitsemani värikkäät lempiastiat, jotka olen perinyt isoisoäidiltäni. Nanny Stillin jälkiruokamaljat, jotka ovat minulla ihan arkikäytössä. En oikeastaan halua omistaa mitään astioita tai muitakaan esineitä, jotka ovat vain koristeina, sillä mielestäni ne on tehty käyttöä varten ja on ihanaa nauttia niistä ihan kaikkina päivinä. Juhlia pidän muutenkin liian harvoin.

Olen nähnyt näitä samoja kulhoja joskus kirpparilla vaaleanpunaisena. Harmittaa ettei ollut silloin varaa ostaa. Rakastan värillistä lasia, se on minusta niin kaunista. Sininen tai punainen lasi kuitenkin harvoin iskee. Lähinnä tuollaiset murretut sävyt.


Advertisements

7 thoughts on “Sadepäivä ja värikkäitä astioita

  1. Ihana, ihana laatikko/pöytä! Ehdottomasti pidä se paikallaan 🙂 Itselläni on jo sata vuotta ollut projektina laatikkopöytä pyörillä. Viime kesänä se projekti realisoitui, tosin vielä on ne pyörät laittamatta.. Mutta pahin eli hionta + lakkaus on takana päin.Upeita myös noi jälkiruokakulhot.

  2. Bubble: Kiitos! Mäkin oon ihan ihastunut tuohon pöytään, mutta koti saisi olla isompi. 🙂 Kivaa että säkin oot onnellinen laatikkopöydän omistaja! Koitin kanssa joskus tuota hioa, mutta se oli niin raskasta puuhaa, että jäi hieman puolitiehen, joten tikkuja saa varoa. 😀 Pyörät ois kyllä hienot tuossa ja olen harkinnut myös laatikon kääntämistä ja lasin laittamista. Saisi vaikka sisustuslehtiä sen sisään säilytykseen…Sofie: Kiitos! Ne on tosiaan mulle ihan aarteita, mutta kivaa pitää arkikäytössä eikä vaan hyllyssä pölyyntymässä. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s