Kaunista Berliinistä ja vähän muualtakinTämän kauniin kodin olette saattaneet nähdä jo aiemmin muualla, mutta en silti malta olla näyttämättä näitä kuvia teille, sillä tässä kodissa on juuri sellaista rentoa henkeä, josta pidän valtavasti. Asunnossa asustelee Sarah Illenberger, joka on Berliinissä asuva taiteilija. Sarahin töiden kirjo on niin laaja ja mielenkiintoinen, että suosittelen tutustumaan myös hänen nettisivuihinsa.

Pakko sanoa, että kodin lisäksi tykkään tosi paljon myös tämän naisen tyylistä, sillä se on minun mieleeni juuri täydellinen. Lähinnä nuo hiukset ovat mun unelmahiukseni. Vähän niin kuin Charlotte Gainsbourgilla. Aika paljon samaa näköä neidoilla muuten. Nyt kun eksyin ihan täysin aiheesta, niin lisätään tähän vielä että Feistin Leslie Feistissäkin on samaa näköä ja sekin kuuluu mun lemppareihin! 😀 Äh ja sitten vielä Cat powerin Chan Marshall. No niin, se ihanista naisista. Pidän myös kaikkien edellä mainittujen musiikista. 🙂


Tuo ihan mahtavan värinen tuoli herätti innostukseni ensimmäisenä. Haluaisin tuollaisen, jos saisin valita! Se sopisi kotiini juuri suloisesti.

 


Samoin taideteokset seinällä toimivat loistavasti tuollaisena rykelmänä… 


Itse löysin tämän innoittavan neidon inspiroivan kodin alunperin Emmas designblogg-blogista ja hän taas oli bongannut ne täältä, josta löytyy paljon muutakin kiinnostavaa. Näin ne kivat jutut kulkeutuu!

P.S Hei, eiks nää naiset nyt siis muistutakin ihan tosi paljon toisiaan? 🙂 Mä en ainakaan ihan välttämättä pikaisesti osais sanoo kuka on kuka, jollen tietäisi…Ihania kaikki tyynni! 🙂

Advertisements

7 thoughts on “Kaunista Berliinistä ja vähän muualtakin

  1. tosi ihana koti ja kaunis tyttö asukkina =) rentoa ja kuulasta.. voi kun osaisi tavoittaa samanalaista henkeä itsekkin. ongelmana on se, kun tykkää niin monesta eri tyylistä, tulee helposti sekalaista.. tai sitten ehkä just omannäköstä.hyvä kun postasit ton- oli inspaava! mukavaa viikkoa sulle Seija! =)

  2. Iskee taas sisustuskuume, kun näitä kuvia kattelee. Tekis mieli samantien ampasta kotiin työkalupakin kera ja iskeä taulut seiniin jne. Ja tolla naisella on tosiaan ihanat hiukset ja tosi kiva väri niissä.

  3. A kiss from the past: Mulla on ihan sama "ongelma" että tykkään niin monesta eri tyylistä ja haluaisin vähän kaikkea. Se toimii mielestäni isossa kodissa hyvin ja tuo ihanan rennon ja boheemin tunnelman, mutta tällaisessa pienessä kodissa on mahdottomuus. Tulee helposti vain sekatavarakauppafiilis. 🙂 Kivaa, että juttu inspiroi! Ihanaa, iloista viikkoa sinullekin!:)Chatrin: Niin se kyllä menee että kun näkee ihania koteja tekee mieli heti mennä sisustamaan omakin, jos vaikka vieraille jonkun ystävän ihanassa kodissa. Mulla käy kyllä useesti niin, että kun saavun himaan, oon että:äh, eihän täällä mitään voi tehdä. 😀

  4. ihana värimaailma tuossa kodissa! samaa olemme itse hakeneet. nyt vain pitää lisätä romanttisia elementtejä sisustukseen, ettei mene liian japanihenkisen pelkistetyksi 🙂 (sekin on kyllä kaunista, mutta ei niinkään kotoisaa ja kodissa pitää olla ennen kaikkea kodikasta)

  5. Nna: minäkin pidän tuosta värimaailmasta ja oot ihan oikeassa että kodissa pitää olla sen näköistä että siellä asutaan. Ei siis liian kliinistä vaan persoonallista maustetta. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s