Tämä tuli nyt vähän äkkiä, mutta….…MÄ MUUTAN!
Ööö, ensi viikolla! 😀

Kerron teille miksi. Siksi että asuin ennen ihanassa kodissa, joka on ystävieni vanhempien omistama. Siellä oli narisevat puulattiat, leveä ikkunalauta, hieman repsottavat tapetit ja sellainen suloinen vanhan talon tunnelma ja henki. No, kyllä te tiedätte. Sitten jonkin ajan kuluttua meitä olikin siinä kaksi. Alkoi tuntua ahtaalta ja muutettiin isompaan kotiin. Sitten muutamien vuosien ja hieman useampien mutkien kautta etsin kotia itselleni ja löysin tämän, jossa nyt asun.

En kuitenkaan ole koskaan aivan täysin kotiutunut. Se ei ole asunnon vika, sillä aivan ihana pikkukotihan tämä on! Se on vain sellaista henkistä asennevammaa…kun ei olisi halunnut silloin muuttaa, mutta oli pakko. Siitä jäi outo tunne.

Hetki sitten kuulin ystävältäni että vanha kotini vapautuisi ensi kuun alusta. Se ihana, jossa asuin. Puulattiakoti, hih! Kävin sitä katsomassa ja se tuntui juuri niin hyvältä kuin muistelinkin.


PALAAN SIIS SINNE TAKAISIN
!
🙂
Kuulostaako ihan hassulta?

27 thoughts on “Tämä tuli nyt vähän äkkiä, mutta….

  1. Riehu: Hetken mietin, että oonko ihan outo, kun muutan ihan hyvästä kodista toiseen…mutta päädyin siihen, että fiilis on tärkein! Oon aina välillä kaipaillut tota vanhaa kotiani, joten ihanaa muuttaa!. :)Anttis: Kiitos paljon!!

  2. no EI!!!! kuulostaa niin oikealta kuin oikealta voi kuulostaa 🙂 Täydellistä, voisi melkein sanoa että kohtalon johdattelemaa 😉 Onnea siis uuteen kotiin!!!

  3. kuulostaa huipulle!!! fiilis on paras- ja aika jännän kiertoretken olet tehnyt ja ylipäätään se että saa palata paikkaan jossa on ollu onnellinen on erikoista! että sattuu vapautumaan just se 😀 😀 ja lankkulattiat ja levät ikkunlaudat!!! 😀 upeaa! mukavaa että sulle sattui tuommonen onni 🙂 …ja yhtäänhän en innostunut tästä lankkulattiafiilistelystä 😀

  4. Chatrin: Oi kiitos paljon! Mä harvemmin ajattelen järjellä ja nytkin tuli tehtyä päätös sydäntä kuunnellen! :DSort of pink: Joo, oon aika innoissani! Kiitos kovasti! :)Tiinatar: Niin mäkin uskon, koska oon sitä kovasti välillä ajatellut ja ikävöinyt, hihi! Kuvia tulee varmasti tuhatpäin!:)Maria: Kiitos!! Joo, en malta oottaa et olisin siellä jo ja koti ois valmis! 😀 Eli sisustuskuvia luvassa paljon…:)Heidi: Kaunis kiitos ihana!:) Mustakin tuntuu että näin tän kuului mennä, hih! ;)A kiss from the past: Paljon kiitoksia! 🙂 Mäkin niin tykkään niistä lattioista! On ihan eri tunnelma astella narisevilla lankuilla kuin laminaattilattialla. Hip! Joo, aikamoinen kiertoreitti kyllä ja ainahan paluu ei välttämättä ole järkevä juttu, mutta tässä tapauksessa uskon että se on hyvä, sillä enimmäkseen siitä kodista on hyviä muistoja! :)Tinka: Kiitos paljon! 🙂 On kyllä virkistävää aloittaa sisustelut niin sanotusti alusta! Kuvia siis luvassa paljon!:)

  5. Aika kivaa! Onnea uusvanhaan kotiin 🙂 Minäkin haluaisin vanhaan taloon… Tykkään kyllä nykyisestäkin kerrostalokämpästäni, mutta jotenkin kaipaan juuri sitä patinaa, tunnelmaa ja eletyn elämän näkymistä. Vielä joskus. Ainakin sitten, kun opintoni päättyvät!

  6. Samassa veneessä ollaan, täälläkin on muutto tulossa ensi viikolla. Jännittää muuttaa aivan uudelle paikkakunnalle, toivottavasti se on meille se oikea paikkakunta johon kotiudutaan helposti ".) Ihanaa kuulla, että pääset noin mahtavaan asuntoon. Ympyrä sulkeutuu 🙂 Varo nyt sitten löytämästä miestä 😉 Mikähän siinä onkin, että juuri kun ostat asunnon tai löydät mahtavan asunnon vuokralle, löytyy samantien myös mies/nainen ".)

  7. Haltiakummi: Kiitos!:) Hmm, molemmat kuulostaa oikealta! :)Humu: Ajattelen ihan samoin, että tykkään tästä nykyisestäkin paljon ja kivaa kun kaikki on uutta, koska se tarkoittaa usein sitä että kaikki toimii ja on hyvässä kunnossa…mutta vanhoissa taloissa on vaan ihanampi tunnelma. Siitä ei pääse mihinkään! 🙂 Onnea opintoihin! Varmasti löydät ihanan vanhan talon sitten!Norppis: Totta. 🙂 Aloin miettimään, että oikeastaan mulla ei oo koskaan ollut sellaista kotia, kun lapsuudessakin tuli muutettua niin monta kertaa. Kun joillekin esim. lapsuuden koti on se oikea koti. Onneksi olen kuitenkin nopea ja hyvä sopeutumaan. Ja tuo johon nyt muutan tuntui alusta asti hyvältä. :)Pähkinä: Onnea teillekin valtavasti muuttoon ja uusiin jännittäviin muutoksiin! Olisi se aikamoista lähteä ihan uudelle paikkakunnalle, mutta toisaalta se on virkistävää ja kivaa alkaa etsimään sieltä niitä kivoimpia paikkoja, lempikahviloita ja muita. :)Hahah, totta puhut! Täytyy pitää yllä ihan rauhallista treffailua vain ja kynsin hampain omasta kodista kiinni, hihi! 😉 Joo, tuollaisia tapauksia tulee mieleen kyllä itsellänikin monta (ja omat kuviot mukaan lukien:D),että juuri löytyy unelmien tyyppi kun olet rauhallisesti asettautunut paikoillesi, hihi!

  8. Voi kuinka ihanaa!Onnea uuteen/vanhaan kotiin :)Täällä kans yksi joka pakon edessä otti vain jonku kämpän ja nyt etsitään uutta ja odotellaan sitä "tässä tahdon asua!"- fiilistä!

  9. Ahaa, tässä on siis selkeästi jokin laajempi (psykologinen?) ilmiö 😀 Näinhän on käynyt myös meille: on nyt asuttu kolme vuotta asunnossa jonka kauppakirjat ja remppasopimuksen Mies allekirjoitti kaksi viikkoa ennen meidän tapaamista. Siksi nyt viimein tämä paikkakunnan vaihto johonkin yhdessä valittuun 😉

  10. Sansai: Kiitos!! Joskus on vain otettava se mikä löytyy, mutta sitten on ainakin aikaa etsiskellä rauhassa "sitä oikeaa"! 🙂 Onnea etsintöihin!Pähkinä: Hassua tämä elämä! Mutta parasta että on yllätyksiä täynnä! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s