Vinksin vonksin kynttilän valossa


Lamppu on jo katossa, mutta kynttilän valossa on enemmän tunnelmaa ja tunnelma lämmittää melkein yhtä paljon kuin iskän vanha, ruma villapaita ja höyryävä teekupillinen. Huonekalut ja tavarat on vain isketty jonnekin ja hakevat vielä paikkaansa varmasti tovin. Väännellään ja käännellään.


Kiinni jäin….facebookissa, vaikka olisi paljon tehtävää. No, se on sunnuntai ja lepopäivä. 🙂 Toivotaan että nämä jäävät viimeisiksi kellertävänkukertaviksi tunnelmakuviksi, jottei blogini kuvataso aivan tyystin laske. Se on tämä pimeä aika ja kun ei jaksa kaivaa jalustaa esille. On tullut hieman valvottua muuton jäljiltä, joten nyt nukkumaan, ennen kuin nukahdan pöytään!

Advertisements

5 thoughts on “Vinksin vonksin kynttilän valossa

  1. A kiss from the past: Heh, joo läppäri vielä menee, mutta mihin ihmeeseen muun elektroniikan piilottaisi. 😀 Kynttilänvalossa on kyllä ehdotomasti tunnelmaa! :)Heidi: Niinpä! Ei haittaa yhtään niin paljon mitkään likaiset seinät ja epäjärjestys, kun on kaunis, hämärä valaistus! :DSarppu: Kiitos <3Chatrin: Kiitos, hyvä jollei kökköisyys haittaa! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s