Jotain ihan pientä
Jouluilut omassa kodissa taitaa jäädä tällä kertaa ihan minimiin olosuhteiden pakosta. Jonkun joulukukan haluaisin kyllä tunnelmaa tuomaan, mutta muutoin keskityn lähinnä kynttilöihin, viltteihin ja kuumiin juotaviin. Joulua vietän äidin luona kotiseuduilla, joten koristelemaan pääsen sitten onneksi siellä. En malta odottaa kuusen koristelua! Se on musta ihan huippukivaa!

Jotain pientä kuitenkin keksin täällä järjestellessäni yötä myöten. Kasasin hauskan heppuasetelman hyllyn päälle piparkakkumuoteista.

Ystävältä saatuun korttitelineeseen ripustin joulupalloja….

…ja verhotangosta roikkuu valot. Siinä taitaa olla ihan tarpeeksi koristelua pieneen kotiin.

Seinät täällä näyttää tosiaan vielä tältä. Täynnä reikiä. En malta odottaa muutosta! 🙂

Tähän valaisimeen olen jotenkin lopen kyllästynyt. Ajattelin tehdä siitä pöytävalaisimen tai siirtää eteiseen.

Väsyneen bloggajaan olisi taas aika mennä nukkumaan, eikä kolistella naapureita hermoraunion partaalle…
Kauniita unia!
Advertisements

11 thoughts on “Jotain ihan pientä

  1. Kuniita kuvia! Pienikin koriste määrä riittää minusta. Itselläni samantapaiset perinteet. Jouluksi vanhempien luokse, jossa joulua enempi laitettu. Kuusi koristellaan yhdessä. Siellä riittää joulu kerrakseen. Mukavaa viikkoa!

  2. hauskat heput rivissä! minä oon yrittänyt etsiä sydänmuottia, mutta eipä vaan ole löytynyt. sellaista ihanaa soikeaa… huoh!hirmuisasti onnea uuteen kotiin!

  3. Sari: Vähemmän on enemmän tai vaatimattomuus kaunistaa, hih!Chatrin: Se on oikeesti ripustettava, mutta tykkään mieluummin pöydällä, niin ei oo niin hippi. :DSuveliina: Kiitos! Minullakin joulu jotenkin kuuluu sinne kotipitäjille ja siellä nautin koristelusta ja muusta. Pieni joulutunnelma riittää siis hyvin omaan kotiin. :)A kiss from the past: Kiva kuulla! Mustakin ne on oikeestaan aika hauskat. Aluksi aattelin että näyttääköhän ihan hölmöiltä. :)Kerttu: Kiitos! 🙂 Hmm, hassua ettei oo löytynyt. Aina se mitä etsii on kiven alla. Luulisi että jostain joulupuodista löytyisi niitä ihania "vanhanaikaisia". Onnea etsintään!

  4. Löysin vastikää sun blogin, ja ensiksi täytyy sanoa että tää on tosi mukava ja jään jatkossakin seurailemaan! :)Haluisin kuitenkin kysyä tosta parvesta, joka on vilahdellut muutamassa kuvassa, kun itsellä sellainen olisi tähän omaan pikku kotiin haaveena. Minkähän kokoinen se parvi suunnilleen on (leveys, pituus)? Miten se on kiinnitetty? Ja kuinka paljon tilaa jäi patjan ja katon väliin sekä parven alapuolelle?- Katja

  5. Hei Katja: Tosi kiva kuulla, kiitos!:)Muutin juuri tuosta parvellisesta asunnosta pois, joten en oikein muista mittoja…mutta se oli minusta hyvin tilava ja leveä, eli about sellainen parisängyn levyinen. Mulla oli siellä kyläkin kaksi erillistä patjaa, kun en koskaan saanut aikaiseksi ostaa sellaista isoa. Jäi myös hyvin tilaa ainakin tällaiselle lyhyelle, niin että siellä mahtui istumaan, ilman että pää osui kattoon. Parven alapuolellekin jäi hyvin tilaa, mahtui sohva ja vielä työpöytäkin välillä. Olen hyvin huono selittämään, mutta jos haluat niin laita ihmeessä sähköpostiosoitteesi mulle, niin voin laittaa sulle valokuvia parven kiinnityksestä, sillä aiemmin eräs lukija kysyi aivan samaa asiaa ja lähetin hänelle kuvia. :)osoite: saronashome@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s