Tummaa juhlatunnelmaa


Jo perinteeksi muodostunut itsenäisyyspäivän illallinen nautittiin ystävieni ( ja kissojen ) dramaattisesti sisustetussa kodissa. Illallisen teemana oli tällä kertaa meze, eli värimerellisiä tapaksia. Itse tehtyinä viininlehtikääryleitä, hummusta, oliivitahnaa ja muita ihania herkkuja.


Advertisements

9 thoughts on “Tummaa juhlatunnelmaa

  1. WOW, mitä kuvia! Aivan mahtavia yksityiskohtia kuvattuna. Todella vaikuttavaa.Minusta rohkeus ja oman juttunsa esiintuominen on sisustuksessa parasta.Sinulla on aivan ihana blogi. Löysin Heidin Aura blogin kautta blogiisi ja napsautin heti lukijaksi. Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

  2. Suveliina: Voi kiitos paljon! 🙂 On kyllä ihanaa vierailla ystävien kodeissa, koska jokainen on tosiaan omanalaisensa ja asukkaiden näköinen! Ihanaa että löysit tänne, tervetuloa joukkoon ja iloista viikkoa sinullekin! Täytyykin käydä kurkistamassa sinun blogiasi…. :)Heidi: Hih, kiitos! 🙂 Menu oli kyllä ihana…oi saispa niitä ruokia vielä! Otin kyllä doggy bag-satsin mukaani, mutta ne meni jo. :(Chatrin: Kiitos paljon! Tuo on kyllä niin tunnelmallinen koti, että kuvaaminen oli helppoa! :)Riehu: Joo, eikös olekin! Persoonallinen ja erilainen. :)Elämä on tässä: Hih, kiitos kehuista, mutta voin kertoa että kuvaaminen on vasta opettelun alla! :)Suvi: Se on kyllä niin totta. Tuota pitäisi harrastaa kerran viikossa! Ruoanlaitto ja syöminen on niiiiin paljon mukavampaa yhdessä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s