Tanssit tanssittu

Pikkuhiljaa palaillaan arkeen, vaikka ihania jouluherkkuja on kyllä vielä jäljellä ja tunnelmakin on vielä tovin ajan jouluinen kuusineen, lyhtyineen ja kynttilöineen. Lunta satoi valtavat kinokset lisää ja jään tänne nauttimaan pikkukaupungin rauhasta vielä toiseksikin viikoksi.
Herkuista puheen ollen, nää litsit on musta tosi hyviä! Ootteko maistaneet?

4 thoughts on “Tanssit tanssittu

  1. Tunnelmallisia kuvia :)Litsejä (kuulostaapa hassulta noin taivutettuna) olen syönyt Thaimaassa. Suomessa ei ihan joka kaupassa törmää niin on jäänyt sen jälkeen.

  2. Anttis: Kiitos! Hassun niminen hedelmä muutenkin…hmm, mä sain kanssa maistaa thaimaalaisen ystäväni tekemässä salaatissa tuota litsin sukulaista rambutaania (täällä Suomessa), mutta tuo litsi oli minulle ihan uusi tuttavuus. Tykkään kyllä! Totta ettei varmaan ihan kaikista kaupoista löydy…

  3. Todella kauniita kuvia, taas jälleen kerran täältä löytyi, myös nuo yläpuolen pressokupit ovat ihan mahtava löytö! :)Itse löysin litsit kymmenisen vuotta sitten asuessani Mosambikissa. Koko sinä aikana en juonut juurikaan muuta kuin litsi- taikka mangomehua! Litsimehu oli ihan parasta siinä yli 40C helteessä 🙂 Suomessa en ole uskaltanut litsejä ostaa, koska en ole halunnut pilata niitä tuoreen hedelmän maun muistoja kaukaisilla tuontihedelmillä. Jokatapauksessa, litsiä on vaikea kuvailla, se pitää vaan kokea :)))

  4. Haltiakummi: Kiitos! :)Oi, mango-ja litsimehu kuulostaa täydelliseltä! Oot kyllä varmasti aivan oikeassa tuossa, että paikan päällä maku on ihan eri, kuin tänne asti kuljetetuilla. Eikä kovinkaan ekologinen vaihtoehto ole ostaa noita kaukomaan hedelmiä. Mutta olen iloinen että pääsin maistamaan, sillä nyt on jonkinlainen aavistus miltä ne voisivat maistua sitten aivan tuoreina! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s