Kirpeää ja hapanta


Minusta tuntuu että keho kertoo mitä se milloinkin tarvitsee ja siten onkin helppo selittää kun iskee himo johonkin tiettyyn ruokaan. Minulla on ollut nyt suuri tarve kaikkeen kirpeään ja happamaan ja kun taas joulun jälkeen olen siirtynyt minulle normaalimpiin ruokiin, blenderi jyllää taas. Hedelmiä, marjoja ja vihreitä vaan sekaisin.

Uusin suosikkini on greippi, avokado, vesimeloni, ananas ja inkivääri. Nesteeksi vettä. Ihanan raikasta ja kirpeää. Vihreää teetä tekee kanssa koko ajan mieli. Pitäisi lähteäkin tästä teeostoksille, sillä muistelen että kotona Helsingissä oli teevarastot aivan lopussa. Vielä muutaman päivän vietän täällä puutalokaupungin rauhassa.Mitäs meinaatte puuhata huomenna? Onko isot uuden vuoden juhlat tiedossa?

5 thoughts on “Kirpeää ja hapanta

  1. Nams!! eilen kanssa pyöräytettiin oikein jäiset mansikka-ananassmoothiet, ja harmittelin kun ei niin mitään vihreää ole mitä laittaisi sekaan. Olen vähän nuuka ostamaan yrttejä. Odotan kesää, tai jo kevättä kun saa maasta nokkosta ja voikukkaa :PVuoden alussa koita paastoilla smoothieilla muutaman päivän. Uusi vuosi vaihtuu kotona hyvän ystäväperheen kera, kokkaillaan yhdessä, saunotaan ja miehillä nyt on noi pakolliset rakettitouhut. Itse varaudun huonosti nukkuviin lapsiin. Peltikattoon kumahtelee rakettien räiske aikalailla.Hyvää uutta vuotta sinne!!

  2. Heidi: Oiskin jo kesä ja vois poimia vaikka mitä luonnosta! Mulla on ainoastaan nokkosta enää jäljellä. Omenoita onneksi sain ison kasan ja pitäisi varmaan kuivattaa. Mäkään en kauheesti raaski ostella noita yrttejä talvella kun ne ei kauaa säily…kesällä on kivaa kasvattaa itse.Kuulostaa ihanalta teidän juhlailut. Itsellä aika sama suunnitelma…saunaa ja kokkailua ystävien luona! 🙂 Ihanaa uutta vuotta, siitä tulee hyvä!!

  3. Rakastan smoothieita, oon vaan temppuillut sauvasekoittimen kanssa jo turhan pitkään.. Onneksi pukki toi vihdoin blenderin 🙂 Mulla on myös kaksi kirjaa, joissa on kymmenittäin ohjeita, mutta täytyypä testata tätä sunkin kehittelemää! Vaikuttaa pirtsakalta :)Illaksi ei täällä ole kyllä mitään suunnitelmia, kai sitä johonkin voisi raahautua..

  4. Julia: Oi kiitos paljon, Julia! Käyn heti kurkaamassa! :)Bubble: Onpa kivaa että sait blenderin! Se on ollut itselläni ainakin kovassa käytössä ja ihania keittojakin tulee tehtyä. Jos läydät superohjeen, niin vinkkaile. :)Kivaa iltaa teille, mitä sitten keksittekään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s