Love forever


Love-keikkajuliste on löytö viime syksyn Kölnin matkalta ystävän baarista. Huomasin julisteen seinällä ja ihastuin siihen ja sain ottaa sen mukaani, koska tapahtuma oli vanha. Kehystin julisteen kotikaupungissani ja se maksoi laseineen päivineen 22 euroa! Tajuttoman halpa. Tuttuni oli kehystänyt Helsingissä suurin piirtein saman kokoisen julisteen ja maksanut siitä jotain 120 euroa! Huh, hintaeroja.


Taulu vasta nojailee seinään pöydän päällä ja löytää sitten jossain vaiheessa paikkansa joltain seinältä.

Väliaikaisia ratkaisuja on koti nyt pullollaan, kun koitan raivata tavaroita rempan tieltä jonnekin. Tällä viikolla en ole jaksanutkaan aloittaa, vaikka toisaalta tekeminen voisi auttaa tähän viluiseen oloon. Kohta menen kyllä taas kylpyyn lämmittelemään.

Vaatteita roikkuu ties missä, kuten verhotangossa ja koristevalot heitin taulun päälle ja siitä tulikin aika hauskan näköinen tunnelmapläjäys!

Advertisements

4 thoughts on “Love forever

  1. Näitä ideoita pursuilee joka blogissa niin että tulee ihan pakonomainen tarve saada jotain vastaavaa itellekin!! Tuo juliste on hieno! Musta tuntuu että katselen Kaunasin kaupungin kuppiloissa "sillä silmällä"..olen joskus aiemminkin törmännyt hienoihin keikka tms. julisteisiin, tai joihinkin jotka on revitty lyhtypylväistä mukaan. Sellainen on hieno matkamuisto!!

  2. Heidi: Joo, kannattaakin katsella sillä silmällä, sillä ties mistä saattaa löytyä jotain ihanaa ja kandee kysyä jos vaikka saisi kotiin asti! 🙂 Mä kanssa joskus matkoilla oon saattanut repiä julisteita mukaani. :)Sort of Pink: No on, ihastuin siihen heti! Ja mikä onni että sain sen ottaa. :)A kiss from the past: Ehkä se onkin ihan kiva ettei kaikki oo aina niin tarkkaan seinälle mietitty, vaan voi rennosti nojaillakin seinään. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s