Parasta terapiaa


Parasta terapiaa on ystäväterapia. Toimii aina vaan, kun voi puhua kaikki asiat halki ja on joku joka kuuntelee ja ymmärtää. Silloin ei voisi olla enempää kiitollinen. Tänään on kierretty kirpparit, puhuttu menneisyydestä ja tulevasta, mutta keskitytty kuitenkin tähän päivään, niin kuin kannattaa. Istuttu kahvilassa ja selattu sisustuslehdet, suunniteltu seuraavaa näyttelyä ja sisustettu nykyistä kotia ( ja tulevaa Berliinissä tai Pariisissa :D), syöty speltti-banaanikakkua ja itse tehtyä tandooritofua, juotu punaviiniä ja päivitetty uusi spotifylista.Loistava päivä, kertakaikkiaan!

4 thoughts on “Parasta terapiaa

  1. Kun olin viime viikonlopun Helsingissä, niin tapasin lähimmät ystäväni. Juttelimme aamu 5 asti, koska asiaa oli niin paljon! Ääni käheänä taapersin taas Vaasaan, mutta erittäin onnellisenä :)Teidän päivä kuullostaa kyllä aika ihanalle !

  2. Saituri: Todellakin, ystävät ovat parasta. :)Chatrin: Ihanaa viikonloppua sulle kanssa! <3Sofie: Oi, ihan huippua, juuri tuollaisia hetkiä sitä tarvitaankin!! Mulla tulee hassusti ystäviä välillä ikävä sinä hetkenä kun ne juuri on siinä vieressä, koska tajuaa että ne on parasta ja tulee sellainen onnellisuuspuuska ja miettii että miksei ne voi olla tuossa koko ajan. Siis ne, jotka asuvat juuri kauempana. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s