Sukkahoususankari
Blogissa saattanee olla piirun verran hiljaisempaa hetken aikaa, sillä oon päässyt vihdoin vauhtiin! Katsokaa vaikka! Upea kevätaurinko tuottaa niin paljon energiaa, että sain vihdoin aloitettua rempan ja eilen sain jo yhden seinän tapetit revittyä. Pitää tehdä seinä kerrallaan, koska koti on täynnä tavaraa. Kamat on siirretty toiselle seinälle.


Hih, mitähän tästä tulee? Muutamalta pikkuseinältä paljastui jotain ihan outoa, nimittäin tollasta muovista, tummaa puujäljitelmää. Saa nähdä tarttuukohan siihen maali edes. Keittiöön tekis mieli jättää betonia näkyviin, kun se on niin kaunista. Oi, ihanan ystävän ihana poikaystävä on luvannut tulla auttamaan mua pian tässä pikkurempassa, kun omat ottaa hatkat aina siinä vaiheessa kun niitä tarvittais! 😉 Viimeisin karkasi vissiin Koreaan asti, kun ei kauemmas päässyt. Hah! 😀 Imuroin äsken mun hiukset. Se tuntu hassulta. Myöskin yhden hiuslenkin ja jotain kolisevaa. Toivottavasti ei ollut mitään tärkeää.

Nyt ruokatauko ja lemppareinta salaattia. Siihen tulee kidneypapuja, pinaattia, hapankaalia, paprikaa ja salaattia. Se on niiiiiiiiin hyvää! Porkkanaa myös, mutta nyt ei ollut. Mausteeksi vaan vaikka öljyä, mustapippuria ja tuoretta basilikaa.

9 thoughts on “Sukkahoususankari

  1. Kivoja remppakuvia!!! näitä lisää, joka työvaiheesta :))Itse remppaan juuri noin kanssa. Yleensä yksin kun mies ei koe tarpeelliseksi juuri näitä "pieniäpintaremppoja" ;)Kaunis tuo yksi harmaa tapetti!! Itse voisin haluta tuollaisen seinän!Ja nam mikä salaatti. Arvaa kuka lähtee tekeen iltapalaksi salaatti, ei ole kuin kaali vihreäksi, mutta basilikaa on ja papuja ja paprikaa, enköhän saa melkein yhtä hyvää :PEn oo osannut papuja oikein käyttää salaateissa…vielä. 🙂

  2. Suosittelen hiomaan sitä puupintaa, niin siihen tarttuu maali ;).Ihanalta kuulostaa salaatti, täytyykin hakea huomenna kaupasta samanmoiset tarvikkeet ja testata sun herkku :).

  3. Zemppiä remppaan! siellähän olikin tyylikäs remonttiraisa 🙂 kaunista tapettia tuo koukerokuvioinen mikä pilkistää välistä.. sun kodista tulee vielä upeampi tuon remontin jälkeen. Remppa postaukset ovatkin aika hauskoja:)

  4. Heidi: Kiitti ihana! Koitetaan laittaa työvaihekuvia.:) Miehelle terveisiä että pikkurempathan on just niitä tarpeellisia. ;)Mä säästinkin noita kuviotapetin palasia kun se oli niin nättiä. Oispa sitä ollut enemmänkin ehjänä, mutta paljastui vaan jostain kohdista. Papuja vaan salaattiin, ne on hyviä ja kaalikin toimii, nams!Kerttu: Joo, oon ihan koukuttunut hapankaaliin. Tosi maukasta! Pitäis varmaan opetella itse hapattamaan. 🙂 Ja kiitti tsempistä!Hipsu: Joo, hiominen taitaa olla edessä huomenna. 🙂 Testaa ihmeessä toi salaatti. Hyvin iisi, mutta ihan uskomattoman hyvä kombinaatio! :)Janica: Olipa kivasti sanottu, kiitos! Ihan huippua kyllä kun on nyt valoa vihdoin…paljon inspiroivampaa rempata! Aurinkoa sinullekin. :)A kiss from the past: Heh, joo varsin tyylikäs pölylyyli! 😉 Tapettipalat jäikin säästöön…niistä voi tehdä vaikka kortteja tai jotain kivaa!Jänskää vähän että millanenhan tästä kodista tulee. 🙂

  5. kiitos saija. Lähetän terkut eteenpäin :DHapankaalista (ja miehestäni) tuli vielä mieleeni että se on miekkoseni suurta herkkua, juuri kun oltiin siellä liettuassa, hän lupasi että voi koittaa tehdä itse.Taidan pyytää.:)itse vasta opettelen tykkään hapankaalista!

  6. Ihanat remppakuvat! Inspiraatiota sinne!Ja en ole sua iskemässä ;D mutta pakko sanoa että sulla on tosi kauniit silmät! Olen viime aikoina mittaillut itseä kauhean kriittisesti ja olen aina tykännyt kyttyrää omista tihrusilmistä. Mutta isompien "silmäviiksien" kanssa, kuten kolmevee asian ilmaisi, näyttäisin tummatukkaiselta Tuksulta joten hyväksyn tän faktan että olen näin ja piste. Onneksi on lasit, tietää ihmiset mihin tähdätä kun puhutaan ;D

  7. Heidi: Joo, pyydä, mäkin haluun opetella! 🙂 Ja hapankaalista en itsekään aiemmin tykännyt, mutta nykyisin tulee sellaisia jaksoja että on himo siihen!Sari V-S: Voi kiitos, olipa ihanasti sanottu! Ja nyt höpöhöpökriittisyydet pois, sillä en usko sua! 🙂 Olin kyllä itsekin ennen kriittinen itseäni kohtaan, mutta ikä (tai muuten vaan onnellisuus) on tuonut tullessaan sen, että nykyisin en oikeastaan mieti ulkonäköasioita ollenkaan! Tai mietin toki visuaaliselta kannalta, mutten kriittisesti. 🙂 Aurinkoa päivääsi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s