Huoletonta


Tässä ystäväni ihanassa puutalokodissa on sellaista huolettomuutta, jota kaipaan omaankin kotiini. Asunto on pieni ja siellä on kaikki tarpeellinen, eikä mitään ylimääräistä. Asiat ovat rennosti niin kuin ovat.

Kaikki nämä maanläheiset, rauhalliset värit, esineet ja huoleton, rento henki kertoo myös asukkaasta, sillä koti on aivan ystäväni näköinen, vaikka tämä onkin ollut enemmän väliaikainen asunto. Tällä hetkellä ystäväni onkin varmaan juuri järjestelemässä uutta isoa, ihanaa kotia. Täytyykin kysyä saanko vierailla kameran kanssa pian uudessa kodissa.Otin nämä kuvat viime kesänä ja sen voi huomata upeasta valosta. Muistan kuinka nuo verhot lepattivat lämpimässä kesätuulessa ja se oli pelkästään helpottavaa siinä kuumuudessa.

7 thoughts on “Huoletonta

  1. Hei Saija,Minusta tullut blogisi uusi lukikja,hurjan kauniita kuvia kodeista nii omastasikin kuin muiden. Mukavaa päivää.t.natalie

  2. A kiss from the past: No on! 🙂 Pitäisi itsekin rohkaistua maalaamaan jollain värillä, eikä aina valkoisella…Natalie: Ihana kuulla, kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! Aurinkoa sinulle!

  3. Voi noin keittiön kaapit!! Aivan ihanat, voisin syödä 🙂 Myös pari postausta taaksepäin ollut koti Bonnissa näyttää tosi symppikseltä.

  4. Bubble: Noi sopii kyllä ihan täydellisesti tuohon kotiin! Ei ikinä tulis itselle mieleen maalata tolla värillä, mutta kun näkee miten hienot noi on, niin rohkaistuu kyllä aika lailla ja alkaa jo itsekin miettiä jotain ihania värejä omiin kaappeihin! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s