Remppaeväät

Remontissa tarvitaan kunnon eväät, joten heti aamusta olen koittanut syödä kunnon aamiaisen. Jostain syystä mun ruokahalu on taas ihan valtava ja voisin syödä miehen annoksia. Ja syönkin. On tehnyt mieli myös kaikkea “raskaampaa”, joten Samsaran ruisleivän päältä löytyy voita, cheddaria, paprikaa, luomumunaa ja graavilohta. Salaattia, basilikaa, vuorisuolaa, mustapippuria, vähän sitruunaa ja avokadoa.Turkkilaista jogurttia marjoilla tai hedelmillä…

Välillä kaivataan tummaa suklaata herkkukahvilla


Tätä tandooritofu-ohjetta oon tehnyt jo kolme kertaa, koska se on niin hyvää. Kerran laitoin tofun tilalle munakoisoa. Aina hieman sovellan, joten fariinisokerin tilalle laitoin hunajaa. Lisäilin maustehulluna vielä tuoretta inkivääriä ja chiliä. Huh, on mausteista, mutta ihan huippuhyvää! Riisiä en oikeastaan koskaan tuu käyttäneeksi ja “pastankin” syön aina ilman pastaa, joten soosilla mentiin, eikä mun mielestä kyllä kaipaa mitään turhia lisukkeita! Päälle korianteria tai minttua ja basilikaa tai kaikkia!

5 thoughts on “Remppaeväät

  1. Aivan tajuttoman hyvän näköisiä.. Onneks mulla on juuri uunijuureksia valmistumassa, muuten saattaisin saada melkoisen kohtauksen näiden kuvien parissa ö___~Tandooritofua on koitettava, minäkin siis kiitän vinkistä!

  2. Petriina: Oli tosiaan aurinkoinen päivä, kiitos toivotuksista! Kandee kokeilla tota ohjetta. On ihanan iisi ja tosi hyvää! Iloista alkavaa viikkoa sulle!Bubble: Uunijuurekset on herkkua. Jossain vaiheessa tein monta kertaa viikossa, kun se on vaan niin hyvää. 🙂 Mutta kokeilepa tandooritofua, sillä mä jäin koukkuun myös siihen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s