Onni on…

…oma sänky
– turvapaikka ja tukikohde kodissani sekä myös ainoa paikka, jonka koitan pitää tavaravapaana vyöhykkeenä remontin keskellä

…kylpyamme
– rentoutumista varten siinä vaiheessa kun herää aamulla remontin keskeltä ja alkaa olla jo oikeasti hieman epätoivoinen olo

…kasvonaamio
– kylvyssä, kynttilän valossa voi sulkea silmät ja nauttia hiljaisuudesta ja puhdistaa kasvot remonttipölystä

… silkkinen kimono
– kylvyn jälkeen tai koska tahansa, kun tarvitsee jotain, joka saa olon tuntumaan täydellisen pehmeältä

…sisustuslehdet
-voi haaveilla siitä, että koti olisi jo valmis ja miettiä miten sen sisustaa


12 thoughts on “Onni on…

  1. Mietin juuri, että miksi ei voisi olla aikuisille sellaisia muovisia kylpyammeita kuin lapsille? Oikeaa ammetta kun ei millään viitsisi alkaa suihkun paikalle laittamaan. Kylpeminen on kyllä luksusta!

  2. A kiss from the past: Tässä tilanteessa tosiaan pelkästään pedattu sänky tuntuu luksukselta. 😀 Mutta oikeesti kaikki pienet, ihanat asiat on niitä joista tulee onnelliseksi. Eli se voi olla melkein mikä vaan päivän piristys!Karmiini: No mutta eikös ne kuitenkin oo aika isoja, että mahtuis aikuinenkin? 😀 Vai muistanko vaan niin väärin lapsuudesta…sillonhan ne tuntui isoilta altailta kun pikkuveljen kanssa molemmat mahtui pulikoimaan!Sellaset pyöreät, hih? Toi munkin istuinamme on ihan mini, mutta kelpaa mulle mainiosti. Mä oon niin paljon enemmän saunaihmisiä, mutta on toi ammekin nyt talvella ollut ihana juttu!

  3. Sari V-S: Täydellinen rentoutumispaikka kyllä. Jokaisella pitäisi olla oma amme. :)Sort of Pink: Oon iloinen ettei tuota ammetta oo revitty irti. Niin tosiaan käy monille kylppärirempan jälkeen…Kiitos, oon niin iloinen tuosta uudesta kimonolöydöksestä, että voisin pitää sitä koko ajan!

  4. Suveliina: Kiitos, kaunis! Mäkin oon alkanut arvostaan mun kylpyammettani toden teolla, koska on vaan niin ihanaa päästä lämpimään paikkaan ja rauhalliseen tunnelmaan ihan koska vaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s