Tervehdys hengityssuojaimen alta!Välillä tuntuu että remontti ei edisty mihinkään siksi, etten käytä siihen kokonaisia päiviä. Tänään työskentelin ahkerasti koko illan ja sain tehtyä vaikka mitä ja olo oli heti hieman enemmän voiton puolella. Pitää tehdä päätös että koittaa työskennellä aamusta iltaan, sillä alkaa olla jo hieman koti-ikävä. Täytyy sanoa, että jos nyt vasta aloittaisin ja tietäisin mitä on edessä, niin en ryhtyisi koko hommaan. Kuitenkin on kyseessä vuokra- eikä omistusasunto. Mutta toisaalta olen tosi iloinen siitä että aloitin, koska olen paljon viisaampi ja jos joskus vielä remppaan jotain, niin onpahan ainakin kokemusta!

On täällä nyt kuitenkin enemmänkin tapahtunut kuin nämä kuvat antavat ymmärtää. Nämä ovat lähinnä vastakkaisen seinän tutkielmaa. 🙂 Maailman iloisin yllätys oli se, että vastakkainen seinä ei ole vuorattu levyllä, vaan tapetin alta löytyy ihan vain betonia. Hieman seinä on rikki, mutta ei onneksi tuon pahemmin. Ja nyt olen jo seinän korjauksen mestari.

Katto lattialla….

Hyvä sattuma on, että ystävät matkustelee. Olen saanut nukkua täällä ja täällä kissojen kanssa. Oma koti on niin pölyssä, että parempi pysytellä yöt muualla. Luulen että loppuviikkoa kohden täällä alkaa olla jo jotain valkoista….katosta on syytä aloittaa. Nyt aika on mennyt lähinnä korjaamiseen, paklaukseen, hiomiseen ja maalikerrosten kuivumisen odotteluun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s