Rakkaudesta

Sunnuntai on täydellinen kun ei tarvitse pukeutua saati meikata, vaan voi oleilla supermukavassa, pehmoisessa yöpaidassa ja villasukissa koko päivän. Aurinko paistaa. Pitkä aamupala on entistä nautinnollisepi ahkeran remontoinnin ja siivouksen jälkeen.


Teki mieli jotain hyvää aamiaista ja kiskaisin yöpaidan päälle pitkän neulepaidan ja hupullisen takin ja myssyn ja hain lähikaupasta ananaksen ja ruisleipää.

Se nautitaan sängyssä, ryppyisissä lakanoissa blogien, Hesarin näköislehden ja Radio Helsingissä kuuluvan Lasse Kurjen Rakkaudesta- ohjelman kanssa.

Kaikkein suurinta mielihyvää tuottaa hieno, valkoinen katto! Siitä tuli hyvä! JEEEEEEEE!
Kiitos anonyymille kommentoijalle, joka kehoitti rapsimaan halkeamat, eikä jättämään niitä niille sijoilleen.

Nyt hiomaan vielä yhtä seinää, jossa meneekin tämä päivä ja toivottavasti pääsisin jo tänään vielä sitä maalaamaankin. 2 x seinän maalaus, listojen maalaus, ikkunasyvennyksen maalaus ja keittiöseinän hionta ja maalaus x 2, niin sitten se on siinä!

TAHTOO SISUSTAMAAN!

6 thoughts on “Rakkaudesta

  1. Mulla olis nyt kanssa ihan kauhee sisustushimo! Harmi vaan, kun on tuo pentu ja matot pois lattioilta, niin kaikki näyttää jotenkin keskeneräiseltä ja tyhmältä. Mutta jos vaikka saisiin tauluja seinille, niin ei olis niin tyhjän näköistä…

  2. Sulla on kyllä niin inspiroiva blogi! Rakastan kuviasi:)Ah, tuore ananas ja ruisleipä! Todella hyvän näköistä muuten toi ruisleipä, minkä merkkistä?

  3. Chatrin: Taulut auttaa paljon ja sitten kun sun vaavi kasvaa niin oppii mattoihin. 🙂 Kevät saa kyllä aikaan aikamoisen sisustuskuumeen!Laura: Voi kiitos paljon! Ihana kuulla. Ruisleipä on Fazerin. En voinut olla ostamatta kun se oli vielä ihan lämmin…Anonyymi: KIITOS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s