Kevät

Koitin kirjoitella monta tuntia vaikka mitä tänne ja kuviakin oon ottanut kodista paljon, sillä keittiö alkaa olla valmis, mutta sitten mun mieleen juolahti taas ihan miljoona asiaa ja siitä postauksesta tuli niin rönsyilevä ja sekava, etten itsekään enää tiennyt mistä kirjoitin. Päätin lähteä kävelylle raikkaaseen, sateisenkosteaan ilmaan ja sen jälkeen makasin tunnin kylvyssä ja koitin järjestellä ajatuksiani.

Kirjoitin ylös sanoja ja ajattelin että niissä on joku johtolanka. Tämä kevät tekee mut sekavaksi ja juttelin ystäväni kanssa puhelimessa ja ihmetteli ihana että miksi syön levyllisen suklaata päivässä kun en ole ennenkään syönyt? No en minä vaan tiedä. Huomenna taidan lähteä lenkille ja kokeilla uudestaan päivän valossa, että josko jotain järkevää tännekin. Onkohan kevät-tai rempanjälkeinen väsymys? Onko teillä minkäänlaista kevät-outoutta ilmassa vai ootteko virtaa täynnä?

Advertisements

9 thoughts on “Kevät

  1. Mulla noita oloja tulee silloin tällöin vuodenajasta huolimatta. Yleensä kai liittyvät jonkinlaiseen muutokseen jollain tasolla. Kiitos muuten kirppisvinkistä! 🙂

  2. Minäkin mussutin eilen levyllisen suklaata, vaikka ei edes pitänyt. en huomannut nauttia koko tapahtumasta, kun rouske vaan kävi.. niin siinä käy kun syö facebookatessa 😀 Toi on hyvä et lähtee kävelemään ja ottaa kylvyn. Se toimii aina, jos ei heti niin sitten viiveellä! hienot kuvat.

  3. Maria: Joo, on mullakin näitä sekavia oloja aina vähän väliä, vaikka ihmeellisen hyvin olen pysynyt tasapainoisena jo pitkään. Välillä meinaa vain unohtaa miten sen olon saa takaisin ja silloin pitää löytää uudestaan ne asiat joihin keskittyy. Muutosolo on ollutkin koko ajan, joten olet oikeassa, siihen varmaan liittyy mullakin.Ja olepa hyvä!Sofie: Voi kiitos! :)Esikko: Totta muuten. Muistan kun valmistuin aikoinaan ja olin aivan tyhjänä sen jälkeen. Sama olo tulee usein pienemmistäkin muutoksista.A kiss from the past: Hihih, rouske vaan kävi täälläkin. :DMä luulen että mun olo tulee jo reilusti selkeämmäksi kun vain alan ulkoilemaan enemmän. On tullut oltua ihan liian vähän ulkona nyt kun on vaan sisällä remppaillut päivät. Siinä tulee höperöksi. Jospa ei suklaata tänään. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s