La-la-la-lauantaiIhanan aurinkoiseen lauantaihin on kuulunut paljon ulkoilua, kahvittelua Kiasmassa, viinilasillinen Lasipalatsin terassilla ( tarkeni juuri ja juuri viltin kanssa kun ei tuullut), Karpaloskonssi ja suklaamustikkamuffinssiherkut Anton & Antonista.


Viime yönä ja aamulla innostuin etsimään kaikki kehykset ja suunnittelemaan jotain seinälle laitettavaa, mutta kyllästyneenä katselin kultaisia kehyksiä ja päädyinkin maalaamaan niistä osan.

Koitan peitellä kulahtanutta sohvaa, raidoilla ja tyynyillä ja vilteillä…


Aika räväkkä sininen! Ihana!

Ja ihan pakko taas vilautella mun keittiön hyllyjä, jonne päätyi yksi kultainen kehys, jota tuhrin mustalla maalilla.

Nyt riennän illan viettoon ystävien kanssa, mutta palaan huomenna sisustusjuttujen kera! Niin ja vielä huominen päivä aikaa osallistua arvontaan!Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

9 thoughts on “La-la-la-lauantai

  1. Hei sulla näkyy tossa yhdessä kuvassa keittiönhyllyillä kulhoja, ittellä on muutama samanlainen ja oon yrittäny ettiä tietoa niistä mitä ne on ja kenen suunnittelemat ja valmistamat? Onkohan sulla niistä mitään tietoa?

  2. Ravenwaves: Kiitti! Ajattelin että on kivempi viimeistelemättömänä. :)Nanina: Jos tarkoitat noita turkoosit, lilat ja okranväriset, 2kpl kutakin, niin ne on Nanny Stillin ja tykkään niistä ihan valtavasti! Oon perinyt ne isoisoäidiltäni ja haluaisin löytää niitä lisää. Mitä värejä sulla on?? Myytkö mulle? 😉 Laatutavara.com on loistava sivu. Sieltä löytää kaikkien suunnittelijoiden tuotannon ja etsinkin Nnny Stilliä ja sain selville että kulhot ovat nimeltään Viiru. Ja jos satuitkin tarkoittamaan etualalla olevia ruskeita niin ne ovat Oiva Toikan Kastehelmi-sarjaa. 🙂

  3. Hei ihan uskomatonta! Minäkin just tihrustin sitä samaa kuvaa, mielessäni täsmälleen sama kysymys kuin naninalla! :DMulla on kolme lilaa ja en kyllä luovu mistään hinnasta, ihania! 🙂

  4. Jenkka: Heheh, no vitsit, mahtavaa! Ja uskon kyllä, ettet luovu! 😉 Mistä sä oot omasi saanut/löytänyt? Pidän aina kirppareilla silmät auki, jos sattuisi löytymään. Itseasiassa joskus vuosia sitten näin jossain antiikkiliikkeessä vaaleanpunaisen (!) ja se oli aika kallis, eikä mulla ollut silloin varaa ostaa sitä. Harmittaa vieläkin.

  5. En mäkää luovu omistani, multa löytyy kans liiloja kolmet ja tänään just sattumalta bongasin kirpparilta turkoosin VIIDELLÄ eurolla!! Mut kiva tietää vähä taustaa niistä, kiitos siitä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s