Tunnelmia ja koiruuksia

 

Eilinen ilta oli hauska ja ystävien uusi koti on niin kaunis, että olen sanaton. Jonain päivänä saan toivottavasti mennä kyläilemään ihan varta vasten kameran kanssa ja ottaa harkitumpia kuvia, mutta tässä tunnelmaräpsyjä eiliseltä illalta.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Hei, et viittis kuvata kun mä syön!

 

Mut voisko joku rapsuttaa? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ja kun lapset nukahtaa…

 

 

Aikuiset leikkii ruoalla….

 

 

 

 

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Tunnelmia ja koiruuksia

  1. Rakastan niiiin näitä sinun kuvia postauksissasi! Niistä välittyy aina niin ihana tunnelma. Kuvat kyllä ehdottomasti kruunaa kirjoituksesi, hih.

  2. Moikkis, Sulla oli jo monta ihanaa postausta välissä ennen kuin pääsin kommentoimaan. Ideat keittiöstäsi kuullostavat ihanalta. Sininen kehys on todella raikas muiden kehysten keskellä. Ja ystävälläsi näyttää olevan myös aivan ihana koti. Iltanne näytti sujuneen hyvässä tunnelmassa. Kivat kuvat kertovat paljon. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  3. Tunnelmallisia kuvia!! Ja mielenkiintoinen, persoonallinen koti pilkahtelee, kiva jos pääset kúvaamaan vielä lisää 🙂 näitä on niin kauheen kiva katsella,päästä kurkkaileen seinien sisälle, ihmisten koteihin! Ystävilläsi näytti olevan samantyylinen pöytä kuin meillä köökissä! Oliko keittiön vai olkkarinpöytä?

  4. Kia: Voi kiitos Kia, oot ihana ja tuo oli niin kivasti sanottu että sait mut tosi hyvälle mielelle! Mä monesti mietin, että mun kandeis olla kirjoittamatta ja keskittyä vaan kuviin, kun mun jutut on aina ihan mitä sattuu. :)Suveliina: Ystävillä on kyllä ihana koti, voisin muuttaa sinne heti. Kaipasin jotain uutta väriä kotiini ja löysin sinisen maalin, niin ajattelin kokeilla ja tuli ihanan kirkas! Huippua viikkoa sinulle myös, Suveliina!Heidi: Mustakin kaikkein ihaninta on nähdä ihmisten koteja kun ne kertoo niin paljon. Sisustuslehdissäkin ne on parasta antia! Niissä on persoonallisuutta, eikä liiallista stailausta. Hei joo, toi pöytä jota sulla ihailin?? Heillä on tosiaan samantyylinen matala pöytä olkkarissa, eli ovi, jonka päällä lasilevy. Tosi kaunis!

  5. Pingback: Ylläribrunssi! | Cosy Home

  6. Pingback: Mitäs omenoista tekis? | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s