Kiitos arvontaan osallistuneille!


Alan askartelemaan lappusia ja lähipäivinä arvon kenelle lähetän jotain kivaa! Ainakin paketista löytyy hemmotteluun herkullista luomusuklaata- ja teetä, ruoanlaittoon luomuyrttimaustetta ja laukkuun sopiva Santen oliivi-inkiväärikäsivoide.

…Mä kokeilen nyt nujertaa kevätväsymystä ja työnteon aloittamisvaikeutta voimakeitolla. On auttanut ainakin ennen. Voisi tietysti auttaa myös totaalinen rytmin muutos. Oon taas valvonut hullun myöhään ja tänään en edes kehtaa sanoa mihin aikaan sitten viimein nousin. 😀 Päivän aikaansaannokset ovat siis jääneet aika minimiin, mutta sain mä jotain sentään tehtyä sen lisäksi että istuskelin kahvilassa ja kävin kirjastossa lukemassa uusimmat lehdet. Kerron kohta mitä. Uusimmassa Voi hyvin-lehdessä oli muuten kiva juttu Animalian Salla Tuomivaarasta ja ihania ruokaohjeita ja sivullinen vinkkejä ekotuoksuista. Olin yllättynyt. Täytyy varmaan tutustua tuohon lehteen useamminkin, sillä oon saanut siitä ihan erilaisen kuvan.

( Keitossa punajuurta, paprikaa, pinaattia, avokadoa, selleriä, inkivääriä, valkosipulia, chiliä, kurkumaa, kookosmaitoa, tomaattimehua ja vettä. Kaikki blenderillä sekaisin. Tein ison kattilallisen, joten osissa aina blendasin ja lopuksi sekoitetaan kaikki kattilassa. Päälle yrttejä ja kurpitsansiemeniä. )

2 thoughts on “Kiitos arvontaan osallistuneille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s