Onnettaret aamupalalla

Huomentapäivää ihanuudet! Ihana aurinkoinen aamu alkoi joogalla ja todella pirtän makuisella aamiaisjuomalla. Bongasin ohjeen Voisilmäpeliä-blogista. Ainoa asia, jossa voin sietää oranssia väriä saattaa olla tämä juoma. 🙂

Pikkuveli tuli kyläilemään luokseni viikonlopuksi ja sai kunnian toimia arvonnan onnettarena. Minä väkersin lappusia aamupalan ohessa.

Tähän inkivääri-porkkanasmoothieen tuli siis kaks porkkanaa, yks omppu, yks verigreippi ja pala inkivääriä ja vettä. Ja okei, ei pidätellä jännitystä vaan nostetaan lappu!

Paketti lähtee Ooonalle! Onnea Ooona ja kiitos paljon kommentistasi! Laitatko yhteystietosi sähköpostiini, niin pistän sulle postia. 🙂

Vielä kerran kiitos myös kaikille teille ja tää oli kivaa, joten järjestetään toistekin!

Nyt äkkiä ulos aurinkoon!

Advertisements

10 thoughts on “Onnettaret aamupalalla

  1. Onnea voittajalle (hö, harmi ettei osunut omalle kohalle..) ;)Herkullisten värien aamiainen, toi drinksu varsinkin, pitääkin pistää kokeiluun 🙂 Auringonpaisteita tulevaan viikkoon!!

  2. Onnea voittajalle! :)PS. Näitä tällaisia ruoka-aiheisia postauksia (ruokavinkkauksia) olisi tosi kiva lukea jatkossakin (saattaa olla, että olen aikaisemminkin jo sanonut). Niin ja yhdyn muihin kommentoijiin, ihanat värit!

  3. Heikku: En ihmetteli vaikka olisin kirjoittanut niin! ;)Mustakissa: Myös hyvin virkistävän makuinen!Kirsi: Kiitos!!Kirsikka: On oikein kunnon kevätvärit.. :)Heidi: Aurinkoa sinullekin! Ja mullakin on aina huono arpaonni…Kia: Lupaan että ruokajuttuja tulee jatkossakin, koska tykkään niin ruoasta ja siksi on kiva tehdä näitä juttujakin!Bubble: Jopa vähän ylipirteitä, hihi!

  4. Hei mistäs tuo keltavalkoinen pöytäliina on? Tosi hieno kangas. Onko se ehkä samaa mistä nyt on Finlaysonilla pussilakanoita (ainakin harmaana ja punaisena)?

  5. Maire: Joo, se on Finlaysonin Pop…saattaa hyvinkin olla samaa, en osaa sanoa. Harmaa kuulostaa kivalta pussilakanana. Sain tuon pöytäliinan kun myymälä uudistui ja olin avajaisissa. Kivan keväinen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s