Vähitellen

Kodissa asiat alkavat löytää paikkansa. Uskomatonta että yksikin taulu seinällä tekee sen, että koti tuntuu omalta. Taiteen voima on hengästyttävän ihanaa. Näytän kokoamaani tauluseinää myöhemmin, kun se laajenee. Tänään koitin naulata kehyksiä seinään ja huomasin asettelevani kaikkea liian tarkkaan. Juuri sellaisesta haluan eroon. Sisustamalla sisustamisesta. Antaa teoksien näyttää minne kuuluvat ja naulailen vähitellen.
Järjestelin myös kirjahyllyä ja siivoilin viimeisiä remonttitavaroita pois.
Sain myös vaihdettua vanhan, rikkinäisen pistorasian uuteen ja olen niin ylpeä itsestäni, että meinasin päivällä pakahtua innostuksesta, kun uskalsin itse! Soitin tosin neuvoja entiseltä poikaystävältäni noin neljä kertaa ( “nyt mä lupaan et tää on viimenen kerta kun soitan, mut apuaa, miks uudessa rasiassa on ihan erilainen kytkentä ja voinks mä saada sähköiskun, vaikka otinkin sulakkeen pois päältä ja miten mä voin porata kun pora ei toimi, kun sulake on pois päältä…? “). No mutta seinän lisäksi on polvessakin nyt reikä. Sen paikkasin pumpulilla ja maalarinteipillä. Laastarit oli loppu.

Johtojen yhdistelyn lisäksi sain yhdisteltyä ilmankauppaan menoa päivälliseksi kaikkea mahdollista, mitä kaapista sattui löytymään. Syntyi ihan maukas väriympyrä. Ja hei katsokaa! Reggae-paprika!


Salaattia, pinaattia, avokadoa, kidneypapuja, reggaepaprikaa ja falafeleja! Mausteeksi oliiviöljyä, sitruunaa, mustapippuria ja vuorisuolaa.

Kiva ja toimelias päivä kaikenkaikkiaan. Toivottavasti huomennakin saa herätä ihanaan auringonnousuun. Huominen alkaa taas aamujoogalla ja illalla otan varaslähdön pääsiäiseen ja lähden lapsuuskaupunkiini loppuviikoksi. Kirjoittelen mitä luultavimmin sieltäkin!

6 thoughts on “Vähitellen

  1. Nooruska: Tack! Tuo nojatuoli on mun lemppari. Äitini pelasti sen roskiskohtalolta, onneksi! Kiitti vinkistä, Laitilan porkkanoita siis seuraavaks!

  2. Hei nyt kun näistä porkkanoista oli puhetta, niin muistinkin tosta Nooruskan kommentista, että omanikin ovat tosiaan Laitilaa. Kun en viimeksi muistanut 😛 Nameja ovat!

  3. Hei, onko sulla jotakin hyvää falafel-reseptiä jakaa? Kiinnostaisi nimenomaan tuollaisten pihvinmuotoisten tekeminen pannulla, kun rasvassa paistaminen on niin pelottavaa 😀

  4. Nei: Ostin nuo falafel-ainekset Ruohonjuuresta, sillä niissä oli mielestäni hyvät raaka-aineet, ei mitään turhaa. Mulla oli tarkoituksena, että säästäisin pakkauksen ja kokeilisin tehdä samoista aineista itse myöhemmin, koska vaikutti helpolta. Lupaan jakaa ohjeen, jos ne onnistuvat! Uppopaistaminen on mustakin vähän pelottavaa, joten paistan ihan vain luomurypsiöljyssä (kestää kuumentamista), mutta tuleehan niistä hieman vähemmän kuivakoita, mitä enemmän öljyä laittaa. 🙂 Ja pihvimuodossa ne saa vähän helpommin paistumaan tasaisesti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s