Rakkaudesta värilliseen lasiin

 

Aina vieraillessani äitini luona ihastelen astioita ja lasiesineitä. Värillinen lasi on mielestäni ihan kauneinta. Ruskeat pullot ovat ajalta, jolloin äitini oli apteekissa töissä. Silloin minua ei vielä ollut.

 

 

Tämä maljakko on ainakin tietääkseni suosikkini Nanny Stillin suunnittelema. Paitsi että eipäs olekaan, sillä Mikko tiesi kertoa että onkin Tamara Aladinin Carmen. Kiitos!

Vihreän maljakon alkuperää en tiedä. Tiedättekö te?

 

 

 

 

Myöskään näistä kauniista, ohuista laseista ei ole tietoa….

 

 

 

Tämä Hannu & Kerttu kuppi on äitini lapsuudesta. Aika söpö.

 

Nanny Stillin Grapponiat on myös minusta aivan ihania. Saisinpa itsellenikin!

 

 

Löytyykö teiltä samoja ja onko teillä jotain suosikkeja joita keräilette? 

 

Mun on pakko myös kertoa teille pian eräästä valaisimesta ja kupista, mutta nyt ulos, sillä ulkona on ihan mahtava ilma! Aurinkoista viikonloppua!

Advertisements

11 thoughts on “Rakkaudesta värilliseen lasiin

  1. Upeita astioita!! minulla on noita apteekkipulloja myöskin, ne on hauskoja. Samoin keltaista Grapponiaa löytyy 6 juomalasia. Ne on tosi kivat 🙂 Myös vihreä sokerikko ja kermakko löytyy grapponiaa nyt kun aloin oikein miettimään. Nuo hannut&kertut; on tosi kivoja!! 😀

  2. Ihanat lääkepullot! Grapponioita olen vain hypistellyt antiikkimessuilla ja kirppareilla. Kotiin ei ole vielä kulkeutunut yhtäkään, vaikka ihania ovat. Mukavaa pääsiäistä! blogissani on sinulle haaste =)

  3. Prinsessaheidi: Mulle kelpais kanssa nuo lasit. Ovat kyllä niin ohuita, että epäilen saisinko säilymään ehjänä käytössä. :)Aikku: Tykkään kanssa paljon. Muistan joskus nuorena kauhistelleeni noita keltaisia laseja, mutta nyt tuo väri ihastuttaa! Kivaa kun laitoit linkin!A kiss from the past: Olispa noi astiat mun! 🙂 Oi, en ookkaa nähnyt grapponia vihreänä. Kuulostaa kivalta. Kauniit astiat on kyllä niin ilo!Jonna: Kävin kurkkimassa sun roskislöytöjä, huippua mitä kaikkea ootkin löytänyt!Suveliina: Mullakaan ei ole grapponioita itselläni, mutta toivottavasti joskus teen löydön. Kiva valokuvahaaste, kiitos Suveliina! 🙂

  4. Ihanan värikkäitä laseja 🙂 Itselläni on grapponian sinisiä lautasia kukkien aluslautasina, mutta tajutessani nyt niiden arvon, ne taitavat päätyä jatkossa vähän parempaan virkaan!

  5. Kartanonrouva: Oi ne siniset on kanssa mahtavan värisiä! Ja toisaalta onpahan kukat sitten arvoisellaan lautasella….voihan sen niinkin ajatella. 🙂

  6. ihania asioita kerrassaan!
    jos ei oo vielä muuta kautta selvinnyt niin tuo ruskea maljakko/kynttilänjalka on tamara aladinin ‘carmen’.

  7. Pingback: Vanhoja astioita | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s